FARRIS BAD: Konferanse i sjøkanten

LARVIK. Farris Bad har inspirerende omgivelser med luftige, lyse møterom med fantastisk utsikt til havet gjennom store vindusflater i alle møterom og lekre og komfortable designmøbler i møterommene.

FARRIS BAD KONFERANSE. Refresh your business er Farris Bads møtekonsept og består av tilrettelegging for at konferansedeltagerne skal få maksimalt ut av møtet på Farris Bad.

WEB: FARRIS BAD

WEB: KONFERANSEAVDELINGEN

Fritzøe Brygge 2, 3264 Larvik, Norge

Telefon: + 47 33 19 60 00

Konferanseavdelingen på Farris Bad serverer fersk, nykvernet kaffe gjennom hele dagen og de inkluderer også sitt Refresh-pausesnack som er en stor snack-buffet med påfyll av energi gjennom dagen, små-retter som hjemmelagede energi-barer, ferskpressede energi-juicer, chia-pudding, yoghurter mm.

Til lunsj serverer de en smakfull og delikat lunsjbuffet med hovedvekt på mat fra havet.

 

I møterommene har de lagt til rette for kreativ møteledelse gjennom sine «10 tips til møteleder» og har utviklet et lite «kit» som skal spille oppunder kreativitet og lekenhet gjennom møtedagen.

Den består blant annet av lekre notatbøker og penner i refresh-design, stress-ball, Rubiks kube samt store og fargerike «post-it» lapper som gruppene bruker til idèmyldringer og kreative prosesser. Lappene limes opp på veggene og brukes flittig.

Kort fortalt så er Refresh your business et helhetlig møtekonsept tilrettelagt for gode prestasjoner hvor Farris Bad ønsker å inspirere til kreativitet og lekenhet. Alt dette, samt WiFi, er inkludert i møtepakken.

Konferanserommene

Bøkeskogen og Hammerdalen

Hengende over stranden, med utsikt til bølgende som slår innover solkysten og hotellets spa-øy der de ivrigste driver havsbad sommer som vinter, er det lett å la tanker og mulighetsideer vandre og vokse. Fokuser oppmerksomheten inn i rommet, og la sesong- og dagens vær utgjøre omgivelsenes foranderlighet, i en forretningshverdag med fokus og målrettet arbeid.

Rakke

Dette er funksjonelle, lyse lokaler med dagslys fra gulv til tak uten distraksjoner, og som er legt til rette for dedikerte og fokuserte arbeidsmøter eller informasjonsformidling fra en til flere. Her klubbes strategier, her infiltreres tverrfaglige profilføringer, det informeres om kvartalsrapporter og det myldres om forretningsmuligheter.

Kildesal

Farris Bads Kildesaler er romslige flerbruksaler med rikelig takhøyde og gode lyd og lysforhold. De er godt egnet til alt fra plenummøter og utstilling/messe, til kickoffs og bankett/festmiddag. Den store og flotte plenumsalen har endevegg i glass vendt ut mot sjøen og én utsikt man bare kan forestille deg.

Fritzøesuiten

Med vinduer fra tak til gulv og 180 graders horisontutsikt legger Fritzøe suiten til rette for fremtidsvisjoner, de gode strategiene og innovativ tenkning og planlegging. Det er et formelt møteområde i kombinasjon med uformelt loungeområde med sofagrupper og peis, gir god anledning for stemningsskifter gjennom møtedagen.

Mølen

Funksjonelle, lyse lokaler med dagslys fra gulv til tak uten distraksjoner, legger til rette for dedikerte og fokuserte arbeidsmøter eller informasjonsformidling fra en til flere. Her klubbes strategier, her infiltreres tverrfaglige profilføringer, det informeres om kvartalsrapporter og det myldres om forretningsmuligheter.

Lobbymøte

Ut av de vante omgivelser på kontoret fremmer nye ideer og gir en skikkelig boost. Lobbymøtet er perfekt til dette! I den yrende lobbyen har man rigget til for en effektiv møteplass, med store, solide møtebord med plass for inntil 6 personer, i uformelle og inspirerende omgivelser.

Styrerommet

Med en opplevelse av 360 graders utsikt mot hav, horisont og indre havn, nær hengende over dønningene som slår inn fra Skagerak, gir Styrerommet en opplevelse av at ALT er mulig – om man bare ser fremover. Søker man nytenkning eller trenger omgivelser som stimulerer alle i rommet til å dra i samme retning: vurder Styrerommet – du vil aldri se deg tilbake.

Bibalo

Tilbaketrukket i lun atmosfære stimulerer Bibalo til arbeidsro. Her er jobb dedikert og upåvirket. Trekk fra gardinene ut mot REFRESHområdet og la blikk og tanker hvile eller hente impulser fra lobbyområdet på utiden.

Event

Hotellets eventsal kan ta imot 380 personer. Salen kan også deles inn i tre mindre deler. Tilgang fra utsiden gjør det enkelt å kjøre inn i for eksempel biler og båter i forkant av en utstilling. 

Kongress

Farris Bads Kildesaler er fullt tilpasset en kongress. Salene er på 350 kvm med en takhøyde på 5 meter og en herlig endevegg i glass vendt ut mot sjøen. Trenger man kinosaler, fikser de det! Da kan lokalene i Bølgen kulturhus leies, kun 200 meter unna. Kinosalen Storsalen har sitteplasser for 550. Det er også mulighet for 3 mindre kinosaler med sitteplass for tilsammen 428 personer.

5. mars 2009 åpnet Farris Bad spahotell med 176 rom og suiter, 2500 kvm spa og konferansefasiliteter for opptil 400 personer. Med én fot på land og én fot i havet, med én fot i historien, og én fot i framtiden.

Farris Bad er en del av Nordic Choice Hotels.

TEKST: ØYVIND RISVIK. PRESENTASJONEN ER BASERT PÅ FARRIS BADS EGEN HJEMMESIDE.

DittNorden.no

  • Adresse: Visit Drammen, Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@VisitDrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Visit Drammen

Annonsering

VisitDrammen / DittNorden er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Demografisk fordeling blant våre lesere er 46% kvinner og 54% menn. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post