SCANDIC HAVNA TJØME: Her er gudagott att vara

Havna 1_edited

TJØME. Midt i Røssesundet mellom Tjøme og Hvasser ligger hotellet SCANDIC HAVNA TJØME – av de vakreste hotellbeliggenhetene både sommer og vinter.

Havna 2.jpg

SCANDIC HAVNA TJØME. Midt i Røssesundet mellom Tjøme og Hvasser ligger hotellet SCANDIC HAVNA TJØME – av de vakreste hotellbeliggenhetene både sommer og vinter.. Sundet ut mot fjorden og havet er intens og blå. Færder fyr står som et utropstegn ute i havgapet. Og svalene lager små notetegn på en himmel full av makrellskyer.

WEB: SCANDIC HAVNA TJØME

Adresse: Havnaveien 50, 3145 Tjøme, Norge 

Telefon: +47 33303000 

Telefaks: +47 33303001

E-post: havnatjome@scandichotels.com

Midt i Røssesundet ligger hotellet SCANDIC HAVNA TJØME – av de vakreste hotellene i Vestfold både sommer som vinter.

Det er som vi hører Evert Taube synge.

Här är gudagott att vara
o, vad livet dock är skönt.
Hör, var fröjd från fåglars skara
se vad gräset lyser grönt.
Humlan surrar, fjäriln prålar,
lärkan slår i skyn sin drill,
och ur nektarfyllda skålar
dricka oss små blommor till.

Havna 15.jpg

Nyt frisk sjøluft og vakker utsikt over sjøen. Opplev Verdens Ende og sommeridyll. Ta med din kjære og bo i en av våre leiligheter med sjøutsikt. Koble av i vårt spa og unn deg en behandling for kropp og sjel. Vi skreddersyr arrangementer etter dine ønsker.

Vår restaurant og bar tilbyr en førsteklasses spiseopplevelse med vakker utsikt over bukten. Vi har en lunsjbuffet og tilbyr en à la carte-meny både til lunsj og middag. Vi kan organisere møter, konferanser og arrangementer i vakre lokaler som kan ta imot opptil 200 deltakere.

Havna 7.jpg

Lokalene har vakker utsikt over omgivelsene. Du kan trene i treningsrommet eller trekke deg tilbake i spaet vårt som tilbyr badstue, basseng, og ansikts- og kroppsbehandlinger i en avslappende atmosfære. Som gjest hos oss har du adgang til gratis WiFi i alle rom og fellesarealer.

Kom deg bort fra storbyens mas og koble av med venner, familie eller kollegaer. Vårt hotell har en idyllisk beliggenhet rett ved vannkanten og er omgitt av vakker natur med mange muligheter for utendørsaktiviteter.

Havna 4.jpg

Verdens Ende og Hvasser ligger kun en kort spaser- eller sykkeltur unna. Her kan du oppleve yrende sommerliv og fantastisk utsikt over sjøen. Områdene rundt hotellet byr på flotte bade- og fiskemuligheter fra svaberg og øyer. Tønsberg by med restauranter, kaféer, kulturliv og shopping, ligger kun 30 minutter unna med bil.

Om sommeren kan du oppleve et yrende folkeliv og populære festivaler og utesteder. Her er det også togstasjon med tog til både Sandefjord Lufthavn Torp og Oslo Lufthavn Gardermoen.

Havna 11.jpg

Restaurant og bar

Nyt deilig mat med herlig utsikt i restaurant Kommandøren, i tillegg er baren et perfekt sted å nyte en aperitiff før middag eller noe godt å drikke sammen med venner.

Kommandøren serverer en stor lunsjbuffet, i tillegg til à la carte til lunsj og middag. Her kan du nyte god service, god mat og god atmosfære.

Restauranten er kjent for å være bygget inn i stein og for den vakre utsikten over bukten.

Havna 16.jpg

2 av menyene

Vi kan velge mellom seks forskjellige menyer

Meny 1

Sukkersaltet laks med marinert agurk, dillkrem, fritert potetlefse,  microgrønt og olivenolje

Helstekt svinefilet med sellerikrem, sopp, glaserte rødbeter, salviesjy med sprøstekt Pancetta og urtestekte poteter

Bringebærmousse på sjokoladebunn med Nyr, bringebærgelé og bringebærsorbet

Meny 6

Forrett Potet- og purreløkskrem med røkt laks og kaviar, gressløk, olje og shishocress

Mellomrett Stekt kongekrabbe i skalldyrsuppe med sprøstekt chorizo og dill- og sitrongelé

Fisk Pannestekt torskerygg på potetkrem med bondebønner, spirer og trøffelsjy

Kjøtt Kalvefilet med sopprisotto, glaserte beter, sukkererter, syltet løk og sherrysauce- vinaigrette montert med gåselever

Dessert Lakrisdelight

Scandic_Havna_Tj-me_bar5.jpg

Gjestehavn

Scandic Havna Tjøme har over 70 båtplasser ved gjestebryggen. Bryggen ligger i tilknytning til hotellet med alle fasiliteter og aktiviteter lett tilgjengelig. Vi finner egen badestrand, minigolf, shuffleboard, lekeplass og tennisbane på anlegget.

I tillegg er det gratis Wi-Fi, gratis frokost, gratis parkering, innendørs svømmebasseng, klimaanlegg, vaskeritjeneste, forretningssenter, dyrevennlig, tilgang til stranden, romservice, barnevennlig, restaurant, flyplasstransport, boblebad, spa, treningssenter, bar, røykfritt.

TEKST: ØYVIND RISVIK. PRESENTASJONEN ER BASERT PÅ SCANDIC HAVNA TJØMES HJEMMESIDE.

DittNorden.no

  • Adresse: Visit Drammen, Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@VisitDrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Visit Drammen

Annonsering

VisitDrammen / DittNorden er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Demografisk fordeling blant våre lesere er 46% kvinner og 54% menn. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post