VESTLIA RESORT: Fjell-konferanse på Norges tak

Vkonf 10_edited

GEILO. Vestlia Resort på Geilo er et av Hallingdals største konferansesentre. Det er det perfekte stedet for kick offs, eventer, seminarer, kurs og utgangspunkt for nye og friske ideer. Vestlia Resort er den rette konferansedestinasjonen uansett om man er 2 eller 650 deltagere.

Vkonf 1.jpg
 

(ANNONSEARTIKKEL) FJELLKONFERANSE PÅ GEILO. Vestlia Resort på Geilo er et av Hallingdals største konferansesenter. Det er det perfekte stedet for kick offs, eventer, seminarer, kurs og utgangspunkt for nye og friske ideer. Vestlia Resort er konferansedestinasjonen uansett om man er 2 eller 650 personer.

Vesttlia Resort på Geilo ligger ved den vakre Ustadalsfjorden, med en fantastisk utsikt mot Hallingskarvet, et av Nord-Europas mest storslåtte fjellmassiv.

VESTLIA RESORT

Besøksadresse:

Bakkestølvegen 81, N-3580 Geilo

BOOK NÅ.

Vkonf 4x.jpg
 

-  Konferansesenteret inkluderer luftige pausearealer hvor det er plass til stands og utstillere – og mingling, sier administrerende direktør, Roger Espeli. -  I tillegg kan man ha vare-/utstyrslevering via stor/høy port og tekniske fasiliteter på et toppmoderne nivå.

Geilo har en unik beliggenhet mellom to nasjonalparker – Hardangervidda og Hallingskarvet – med alt det innebærer av utflukter og naturopplevelser året rundt. Det er lett å komme til Vestlia Resort, enten med bil via Riksvei 7 eller Fylkesvei 4o eller med Bergensbanen som går gjennom Geilo.

Vkonf 2.jpg
Vestlia Resorts direktør, Roger Espeli, ønsker velkommen til fjellkonferanse på Geilo.

Vestlia Resort er Geilos største konferansesenter, perfekt for kick offs, eventer, seminarer, kurs og som et utgangspunkt for nye og friske ideer.

Midt mellom Oslo og Bergen, og med god tilgang med kollektiv transport, finner du Vestlia Resorts konferanselokaler på til sammen 1.200 kvm. De har et eget konferansesekretariat med gode tekniske løsninger, eget kontor/arbeidsplass for kursledere. I tillegg har konferansesenteret tilhørende mingleområder og toalettfasiliteter. 

Vkonf 7.jpg
 

Vestlia Resort ble designet av den velrenommerte norske interiørarkitekten Helene Hennie. De sjarmerende rommene har stilfull innredning med komfortable møbler.

Standardpakke konferanse

Overnatting med stor frokostbuffet

Hotellets smakfulle lunsj og dagens middag

Bruk av møterom, grupperom og standard teknisk utstyr

Isvann, penn og papir i møterommet

Kaffe / te, frukt og nøtter i pausene

Gratis trådløs internett

Fri inngang i Vestlia Fitnessavdeling

Fri inngang i Vestlia Eventyrbad

Gratis innendørs parkering

Mat og drikke

Vestlia Resort tilbyr det beste av det beste innen kulinarisk fortreffelighet – hele året.

Vkonf 9.jpg
 

Råvarer og opphavssted er en stor del av deres matfilosofi på veien mot den gode matopplevelsen. De er stolte av å samarbeide med mange dedikerte og gode, lokale råvareleverandører. Dette gjør det mulig for dem å plukke ut det beste av det beste til sine menyer og gjester.

Vestlia Resort åpnet en ny restaurant for et par år siden. I et varmt og koselig miljø, serverer kjøkkenet 3-retters middager og buffet til sine gjester i et varmt og koselig miljø.

Vestliakonf 4_edited.jpg
 

Vestlia Resort tilbyr også en à la carte-meny. Besøk restauranten og nyt lokal mat laget med kjærlighet, viner fra kjente produsenter og norskbrygget øl. Hvis du vil ha en mer privat middag på Vestlia Resort, kan du velge mellom forskjellige chambre séparéer og festsaler.

I tillegg til Vestlia Resorts restaurant anbefaler vi tre retter fra a la carte menyen bar:

- Fjellørret som serveres med blomkålkrem, brunt smør, amandinepoteter og bakte rotgrønnsaker.

- Hjorteburger er kjøkkensjefens Vestlia-burger som består av kvernet hjortekjøtt blandet med farse av elg og smakt til med einebær ellerman kan velge et helstekt kjelår fra Prestholt, som serveres med fløtepoteter, kremet lammesaus, bakte rotgrønnsaker, kålrot- og gulrotkrem.

- Skarvet planke har et godt utvalg lokale oster og kjøtt servert med marmelade, frukt, bær og urter.

- Avslutt gjerne måltidet med an velsmakende og frisk Sorbettallerken

Gommostugu

Gommostugu er en tradisjonsrik Hallingstue som kan benyttes for selskaper med inntil 40 personer. I tilknytning til Gommustugu har de Låven hvor selskapet kan samles før middag til et glass champagne og etter middag til musikk og åpen bar.

Vkonf 5.jpg
 

Vestliahallen

Vestliahallen er på hele 600 kvm, og har i tillegg et eget mingleområde på 200 kvm. Med 5,5 meter under taket, moderne teknisk utstyr, lyd og lys, og plass til 675 personer, er Vestliahallen perfekt for både store og små konferanser

Vestliakonf 6.jpg
 

Kai Fjell-salen

Kai Fjell-salen er en veldig flott sal med plass til 130 personer på runde bord og opp til 200 personer avhengig av bord- og stolplassering. Her får konferansegjestene en fantastisk utsikt over Geilo, Ustedalsfjorden og Hallingskarvet.

Hamsun, Victoria og August

Leilighetene Victoria, August og Hamsun, er Vestlia Resorts flotte luksusleilighet, med avslappet, lun og luksuriøs atmosfære.

I tillegg har Vestlia Resort syv gruppe- og ett styrerom med plass fra ti personer til grupper til 24 personer.

Vkonf 12.png
 

Aktiviteter

Kombiner samlingene med forskjellige aktiviteter, enten det er i SPA-avdelingen på hele 700 kvm, eventyrbadet med 20 meter svømmebasseng, aktivitetsbasseng eller boblebad og bowlinghall med åtte baner

Geilo kan friste med varierte bakker som strekker seg helt ned i sentrum. Med 39 nedfarter og fire terrengparker vil alle finne sin favoritt. Geilo har 39 skibakker og 18 heiser, fordelt på to fjell. Det er over 300 km stikkede og oppkjørte i Hol kommune og et topp moderne snøproduksjonsanlegg som sikrer lang sesong.

Vestlia Golf har par 34 på 9 hull. Med bunkers, vann, lyng og bjørk gjør det banen til en spennende utfordring.

Vestlia Resorts vinkelnere tar dere med på en reise i den nye og gamle verden. Smaking av de vanligste druetypene og forklaring på hvor vinen startet og hvordan den blir produsert,

Stisykling-Hallingskarvet-høst-Geilo-Hallingdal-Norge-1030x643.jpg
 

Geilo er et lett tilgjengelig utgangspunkt for vandring i fjellet, enten du vil gå rett fra sentrum, kjøre eller ta toget for å starte turen midt i fjellheimen.

Vestlia Resort setter pris på vakker kunst, og har valgt å pryde veggene med mesterverker av forskjellige kunstnere, slik at oppholdet også kan bli en flott kunstopplevelse.

Vestlia Resorts fitnessavdeling ligger i underetasjen ved siden av spaområdet og har et areal på 300 kvadratmeter. Fitnessavdelingen inneholder et moderne treningsstudio, en spinningsal og en sal for klasser med aerobic, yoga og pilates m.m

Munch i ramme_edited.jpg
 

Kunsten

Vestlia Resort har Norges største samling av drikkekar plassert i lobbyen på. Her vil man også finne malerier av Kai Fjell, Axel Ender og grafikk av Edvard Munch,

I Kai Fjell-salen er veggene er prydet med vakre malerier av kunstneren Kai Fjell, som 30 år gammel ble han utropt til “Edvard Munchs etterfølger”. I tillegg har Vestlia Resort motiver i Eventyrbadet, basert på Theodor Kittelsens berømte eventyrverk.

For tiden er det en stor Edvard Munch-utstilling på hotellet.

VESTLIA RESORT.jpg
 

Spørsmål eller booking av private turer, e-post:

mail@vestlia.no

Telefon: 32 08 72 00

Fax: 32 08 72 01

Kontakt for alle typer spørsmål om Vestlia Resort – de skal svare deg så godt de kan!

Hotellsjef Alexander Gullesen:

alexander@vestlia.no

Booking av konferanse/turoperatører

Charlotte Eriksson:

charlotte@vestlia.no

TEKST: ØYVIND RISVIK. FOTO: VESTLIA RESORT.

DittNorden.no

  • Adresse: Visit Drammen, Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@VisitDrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Visit Drammen

Annonsering

VisitDrammen / DittNorden er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Demografisk fordeling blant våre lesere er 46% kvinner og 54% menn. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post