HOTEL KONG ARTHUR: Bo i eksotiske København

Arthur 11_edited

KØBENHAVN. I København, i Kongenes by, midt i sentrum av byen ligger Hotel Kong Arthur og tilbyr eksotiske opplevelser for store og små.

Arthur 1_edited.jpg

HOTEL KONG ARTHUR. Hotel Kong Arthur ligger midt i handle- og opplevelsesområdet rundt de danske «søerne». Strøget og Købmagergade er full av historie, lidenskap og dramatikk. København er en morsom by å bo i.

WEB: ARTHUR HOTELS

Nørre Søgade 11, 1370 København, Danmark

Telefon: +45 33 45 77 00

Bare noen minutter unna Hotel Kong Arthur ligger metrostasjonen Nørreport, et av Københavns knutepunkter. Herfra starter de flotteste bygatene i retning det berømte Strøget. Vi er bare noen minutters gange, eller en liten metro-tur, fra Latinerkvarteret, Rundetårn, kjøpesenteret Illum, Tivoli, Rådhusplassen, Idrettsplassen, Zoo, Dyrehavsbakken og Det Kongelige Teater på Kongens Nytorv.

Arthur 6.jpg

Bare et steinkast unna Hotel Kong Arthur ligger motegaten Nansengade, og mateldoradoet Torvhallerne frister med alle sine delikatesser.

Københavnerne er imøtekomne og servisebevisste, og det er god og rask transport til og fra de forskjellige stedene, og ingen avstand er uoverkommelig lange. Fra Nørreport Station er det metro og s-tog til Kastrup og til Bella Center. Reisen tar bare femten minutter. Og skal du tilbake til DFDS Seaways, til Norge, går det egen buss,

Hotel Kong Arthurs restauranter er den italienske La Rocca og tapas-restauranten Pintxos og Sticks’n’Sushi. De står for den gode maten, fra Middelhavets kjøkken, fra Italia til Spania, til japanske små minimalistiske, enkeltstående delikatesser,

Arthur 15.jpg

Forslag til en tre-retters meny på La Rocca

Tartar di salmone marinato a gli agrumi e erba cipollina con petali di cetrioli e crema avocado, en sitronmarinert laksetartar med vårløk, agurk og avocadosalsa.

Trancio di tonno con caponata di verdure e manto di cipolla rossa all’ agro, en
rosastekt tunfiskfilet, grønnsakscaponata og syltet rødløk eller medaglioni di vitello con salsa al tartufo, en kalvemørbradmedaljong servert med trøffelsaus.

Crostata di mele e mandorle con gelato alla vaniglia e salsa al cioccolato, en
varm hjemmelaget epleterte med mandler, vaniljeis og sjokoladesaus.

Under oppholdet tilbyr Hotel Kong Arthur et spaområde på hele 850 m2. Ni`mat Spa er Københavns eldste spa og her finner vi et dansk «vanntempel» med boblebad, sauna, aroma dampbad, kaldtvannskulp og et deilig område med liggestoler hvor man kan slappe helt av.

OBS! Husk badetøy. 

Ved siden av spaområdet ligger fitnessrommet, som er et lite treningslokale med alt av nødvendige utstyr for å holde seg i form.

København tiltrekker seg mange turister på grunn av byens gode ry som et hipsterparadis. Den virker som en magnet på de unge. Byen er også et paradis for de som har et lidenskapelig forhold til mikrobryggerienes øl, det Nye Nordiske Kjøkken, godt håndverk, skandinavisk møbeldesign og Nordisk Noir.

TEKST: ØYVIND RISVIK. FOTO: HOTEL KONG ARTHUR.

DittNorden.no

  • Adresse: Visit Drammen, Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@VisitDrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Visit Drammen

Annonsering

VisitDrammen / DittNorden er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Demografisk fordeling blant våre lesere er 46% kvinner og 54% menn. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post