Highland Lodge  – midt i hjertet av fjelleventyret Geilo

Highland 6x_edited

GEILO. Highland Lodge på Geilo har laget et easy-living-konsept hvor eierne får lave felleskostnader, vaktmestertjeneste, vaskeservice og ingen vedlikehold. Gjennomgangstonen er at man skal slippe unna alt strevet. Det skal utelukkende være hyggelig, avslappende og deilig å komme hit. - Og ikke minst, her er det ingen snømåking og gressklipping. Her kan vi bare nyte - og bo, sier en lykkelig eier av Highland Lodge-leilighet, Terje Aamodt.

Highland 10x.jpg

HIGHLAND LODGE. Det er noe av det tryggeste vi har gjort, det å kjøpe leilighet i Highland Fjellandsby, tett opp til Highland Lodge hotell på Geilo, ganske enkelt fordi utbyggeren alltid vil være tilstede ved hotellet og ta vare på oss og leiligheten, fortsetter Terje Aamodt.

HIGHLAND LODGE

Lienvegen 11, N-3580 Geilo

Salg og visning: Tom Myrseth på telefon + 47 913 65 230 eller mail tom@geilogruppen.no.

- Vi har tilgang til Highland Lodges mange faciliteter som svømmebasseng, badstue, treningslokaler, spa, restauranter, bakeri syv dager i uken og kort vei til skiløyper og alpinbakker, til hundekjøring og snøkiting – og om sommeren er vi midt i den vakre grønne naturen med sykkelstier og fristende fiskevann, rafting, rideturer og mange andre familieaktiviteter i regi av GEILO 365.

Det er lov å utfordre seg selv med rafting, juving, paintball, aking, snowboard, høydepark, kajakk og kano. Det er ikke grense for hva du kan oppleve med en fritidsleilighet på Highland Lodge.

Highland 17x.jpg

For andre år på rad er Geilo kåret til Norges beste skiresort av World Ski Awards. Det er en utmerkelse som henger høyt i ski-Norge.

På Highland Lodge hotel finner vi både pizzeria og Smakeriet Beefbar som er drevet av Bocus d`Or-mesteren Ørjan Johannessen, en av Norges fremste kokker som øser ut sin kokkekunnskap til inspirasjon og glede for gjestene på restauranten og andre matglade.

Highland 1x.jpg

Terje Aamodt står på altanen og slår armene ut mot skibakkene opp mot høydedraget Kikut, de monumentale bygningene til Vestlia Resort, elvestrykene i Utedalsfjorden og solen som i påsken, sommeren og høsten glitrer intenst over Hallingskarven og åpner porten inn til Hardangervidda. I motsetning til den intense vinteren som er som et stille friminutt mellom alle sesongenes mange høydepunkter.

Highland 16x.jpg

Highland Lodge har laget et easy-living-konsept hvor eierne får lave felleskostnader, vaktmestertjeneste, vaskeservice og ingen vedlikehold. Gjennomgangstonen er at man skal slippe unna alt strevet. Det skal utelukkende være hyggelig, avslappende og deilig å komme hit.

- Og ikke minst, her er det ingen snømåking og gressklipping. Her kan vi bare nyte - og bo, sier Terje Aamodt.

Highland 24x.jpg

De innholdsrike leilighetene på Highland Fjellandsby har stue og fullt utstyrt kjøkken, spisegruppe, bad, to separate soverom med dobbeltseng i det ene rommet og køyeseng eller dobbeltseng i det andre.

I tillegg har leilighetene flott terrasse eller balkong. Alle rom er dessuten individuelt innredet.

Highland 4x.jpg

Highland Lodge er hotellet for de gode opplevelsene. Naturen og det gode og intense livet på Geilo vil liksom aldri ta slutt.

– Livet på Geilo starter med en opplevelsesrik togreise opp Hallingdalen eller over Hardangervidda før vi når endepunktet Geilo, sier Terje Aamodt. - Highland Lodge og Geilo er et sted vi lengter til før vi kommer, og savner når vi drar igjen.

Highland 14x.jpg

- Highland Lodges utbygger eier og drifter stedet og er tilstede fra første øyeblikk, og vil være til stede etter at garantiperioden har gått ut. Det er en stor trygghet for oss kjøpere.

Dessuten har vi mulighet til å leie ut leiligheten. Når Highland Lodge står for utleien er leiligheten forsikret, her er det økonomi og inntjeningsmulighet for de som ønsker det.

Highland 20x.jpg

Highland Lodge er et førsteklasses utgangspunkt for vandring i fjellet. Det er noe romantisk å reise innover Havsdalen, forbi små seterhus og frem til Prestholt med sine geiter, ekte geitost, rømmegrøt og boller, på en seter som ligger 1252 himmelhøye meter over havet.

Highland 18xx.jpg

De berømte trappetrinnene opp Prestholtskaret er utfordrende. Men når vi først er kommet opp på toppen av Skarvet, blir vi svimeslått av den fantastiske utsikten.

Det er som om hele Norge ligger under oss. Det er den vakreste delen av Norge som ligger under oss…

Tom 1.jpg

Kontakt

Tom Myrseth på telefon + 47 913 65 230 eller mail tom@geilogruppen for visning eller spørsmål om prosjektet eller for å booke privat visning.

Eller: Geilogruppen: Roger Espeli

roger@geilogruppen.no | 901 52 530

 

DittNorden.no

  • Adresse: Visit Drammen, Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@VisitDrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Visit Drammen

Annonsering

VisitDrammen / DittNorden er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Demografisk fordeling blant våre lesere er 46% kvinner og 54% menn. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post