VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Vinn gourmetlunsj for to på det idylliske vertshuset

aa_edited

STOR KONKURRANSE FOR MATELSKERE. Værtshuset Bærums Verk frister med en av landets beste menyer. Vinn gourmetlunsj for to. Det eneste du behøver å gjøre er å svare ærlig på vårt enkle spørsmål. Da er du med på den spennende trekningen. Hvem vil du ta med deg på en deilig lunsj på Værtshuset Bærums Verk? SVAR, LIK OG DEL. Eller bruk mail: mail@risvikmedia.no. Svarfrist 16. juli.

NU7A2909_editedx.jpg
Vertskapet Ulla og Bob Laycock.

VINN LUNSJ FOR TO PÅ VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK. Å komme til restauranten Værtshuset Bærums Verk en stille sommer- eller vinterkveld, er som å komme til et folkemuseum i miniatyr.  Det er som å gå inn i romantiske malerier av Theodor Kittelsen eller Erik Werenskiold.

VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK

Vertshusveien 10, 1353 Bærums Verk

Telefonnummer: 67 80 02 00

Nå kan du vinne gourmetlunsj for to på den vakre restauranten Værtshuset Bærums Verk. Alt du trenger å gjøre er å like denne konkurransen og å svare på spørsmålet: Hvem vil du ha med deg på et herregårdsmåltid på Værtshuset Bærums Verk? SVAR, LIK OG DEL.

Premien inneholder: Gourmetlunsj for to personer på restauranten Værtshuset Bærums Verk. Drikkevarer betaler du selv. Gevinstens verdi er kr 1.170 (Premien kan ikke byttes inn i kontanter).

LUNSJMENYEN ser du her.

* IDYLLISKE OMGIVELSER

* KORT VEI FRA OSLO

* STOLT OG GLAD VERTSKAP

* EN MATOPPLEVELSE DU SENT VIL GLEMME

* EKTE VARE I RAUSE PORSJONER

* 400 ÅR LANG HISTORIE

* TETT VED BÆRUMS VERK

Sitronmarienert laks.jpg
Sitronmarinert laks.

Værtshuset Bærums Verk er en restaurant med røde tømmervegger, kniplinggardiner, levende lys og brennende fakler. En lav brunbeiset dør, en skjev tram og en sliten dørklinke tar imot oss mellom snøkledte grantrær.

Det lukter knitrende peisbål med en gang vi åpner døren.

Her blir vi tatt imot av Ulla og Bob Laycock med et varmt smil. Hun er så rask, vennlig og akkurat så avslappet som man skal være på et norsk vertshus. Inne på kjøkkenet står Bob Laycock og lager sine aller beste retter.

Bærums Verk 2q.jpg
Det idylliske tunet til Værtshuset Bærums Verk.

Historien er helt tilbake til midten av 1600-tallet, og synes på alle veggene. Værtshuset Bærums Verk er en av Norges eldste serveringssteder. Her er det som å være midt i den norske historien.

Gevinstens verdi: kr 1.170.

Konkurransen er ikke et samarbeid med facebook, men mellom Værtshuset Bærums Verk og nettstedet DittNorden.

 

DittNorden.no

  • Adresse: Visit Drammen, Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@VisitDrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Visit Drammen

Annonsering

VisitDrammen / DittNorden er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Demografisk fordeling blant våre lesere er 46% kvinner og 54% menn. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post