VESTLIA RESORT: En Tara-Weekend du sent vil glemme (arr. avsluttet)

Tora 22 1

GEILO. 14. – 16. OKTOBER 2022. Velkommen til Vestlia Resort og Tara-Weekend, med fullt trøkk fra startskuddet går! Her blir det latter og liv, foredrag til ettertanke, yoga og kvinnemøter du sent vil glemme. Ikke minst skal vi møte Lilli Bendriss fra «Åndenes Makt» og Märtha Louise. Sammen med Mari Manzetti skal de inspirere til å fylle hverdagen med magiske øyeblikk.

Tara 22 8.jpg
Vestlia Resort.

TARA-WEEKEND 2022. Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Vi lover fullt trøkk fra startskuddet går! Tara-redaksjonen gleder seg til å fylle Vestlia Resort på Geilo med latter og liv, foredrag til ettertanke, yoga og kvinnemøter du sent vil glemme.

Tara kommer tilbake til mer utfyllende program senere.

Tare 22 14.jpg
 

VESTLIA RESORT

Adresse: Bakkestølvegen 81, N-3580 Geilo

Tel: +47 32 08 72 00

E-post: mail@vestlia.no

BOOK DIN TARA-WEEKEND HER.

HJEMMESIDE TARA.

Tara 22 2.jpg
Sjefredaktør Torunn Pettersen ønsker velkommen til Tara-Weekend 2022.

EN SPENNENDE HELG. Årets Tara-weekend er et deilig avbrekk i fjellet. Vi skal kose oss med god mat og drikke, kjøpe lekre produkter i shoppinggaten, slappe av på spa, med yoga, trekke frisk fjelluft på tur og danse til langt på natt.

Taras sjefredaktør Torunn Pettersen gleder seg til å møte leserne på Tara-weekend på Vestlia Resort: – Det føles veldig bra å arrangere Tara-weekend, sier hun. - Vi prøver å lage «Tara live» for alle deltakerne våre. Det som er essensen i alt Tara formidler, er det som fyller Vestlia Resort denne helgen: Inspirasjon, glede, meninger, kvinnehistorier, latter, deilig mat, vin – og enda mer latter, fortsetter Torunn Pettersen og ser frem til både fjelltur, trening og yoga.

– Vi håper at så mange som mulig vil komme sammen med oss på Tara-weekend. Vi lover et spennende program og en helg du sent vil glemme.

Martha og Lili.jpg
Lilli Bendriss og Märtha Louise.

STØRST AV ALT ER KJÆRLIGHETEN. (Av Gunhild Bjørnsti) Møt Lilli Bendriss og Märtha Louise på Tara-weekenden.

På Tara-weekend 14.–16. oktober kan du møte Lilli Bendriss fra «Åndenes Makt» og Märtha Louise. Sammen med Mari Manzetti skal de inspirere oss til å fylle hverdagen med magiske øyeblikk. Hvordan og når kan du lese mer om her!

Foredraget til trekløveret har de kalt «Størst av alt er kjærligheten». Lilli Bendriss avslører her litt om hva fredagskvelden på Tara-weekend på Vestlia Resort skal handle om. Humor og «feelgood» er stikkord.

Ikke gå glipp av foredraget «Størst av alt er kjærligheten» med Lilli Bendriss, Märtha Louise og Mari Manzetti på Tara-weekend.

Lilli Bendriss, kjærligheten hva slags kraft er det?

– Det er et så stort begrep, og rommer så mye. Det finnes titusen veier inn til kjærligheten, men vi skal ikke være for høytflyvende. Alle har opplevd minst én gang i livet sitt en følelse av fullstendig harmoni, lykke og kraft. Magiske øyeblikk, beskriver vi dem som. Hvordan kan vi hente dem inn i hverdagen?

Tara 22 10x.jpg
Lilli Bendriss, Mari Manzetti og Märtha Louise.

Det skal vi belyse på Tara-weekend, for inngangsportalen er gjennom vårt hjerte. Hjertet er en muskel og et organ, men også kilden til magien vi kan ha behov for i hverdagslivet og når vi ønsker å strekke oss mot de store tingene.

Hvordan skal vi komme inn til de magiske øyeblikkene?

– Vi skal arbeide med å presentere øvelser, meditasjon og trommereiser – og skape energi som blir samlet og ledet. Vi kaller det dynamisk bevegelse via intensjon. Cellene våre husker de gode opplevelsene, de skal deltagerne på Tara-weekend få hentet opp. Slik at man lærer å skape slike øyeblikk på en mer bevisst måte.

Må man ha deltatt på selvutviklingskurs før for å være med?

– Alle er hjertelig velkomne, det trengs ingen forhåndskunnskap ei heller blyant og papir. Vi skal være humoristiske, ikke bare holde et tørt foredrag. Vårt mål er ta med deltagerne på Tara-weekend på en reise med enkle øvelser. Alle har en iboende evne til kjærlighet, du vil få kjenne på at den kraften strømmer gjennom deg. Det er bare å komme og bli kjent med hva vi kan skape sammen, og legge stress og logikk til side for å gå inn i en magisk verden som vi har lett for å glemme i hverdagen. Vi kaller det energibad, med påfyll, velvære og «feelgood»-stemning. Akkurat det damer trenger på inspirasjonstur som Tara-weekend er. Vi planlegger også oppfølging for dem som ønsker det på lørdag og søndag.

I tillegg skal vi fortelle om oss selv, hvordan vi tre damene møttes, hvem vi er og hvorfor vi er opptatt av kjærlighet. Det er vel en del som er nysgjerrige på oss, og vi kommer til å by på oss selv.

Hva skjer i ditt liv frem til Tara-weekend på Geilo?

– Jeg er i gang med flere podcaster som «Ånd og vitenskap» i samarbeid med Camillo Løken. Ut fra den har vi en medlemsportal for alle som vil gå dypere, med undervisning, meditasjon og kanalisering.

Podcasten «Uforklarlig» er som en fortsettelse av Åndenes Makt, hvor lytterne sender inn en e-post om rare ting de ikke har forklaring på, og jeg forklarer hva jeg får inn. Den er blitt så populær, lyttertallene har gått til himmels.

«BFF med Bendriss» er en podcast med Janka Polliani som er en voksen motepersonlighet. Vi har en lett og morsom tone og toucher inn på livets ulike tema. Det er så gøy med podcast fordi man har tid til å gå i dybden.

Jeg har også planer om foredragskvelder og reiser, så jeg er inne i en spennende og hektisk sesong, avslutter Lilli Bendriss.

Kristina.jpeg
Kristina Quintano.

BUDBRINGEREN FRA HELVETE. Kristina Quintano har i mange år kjempet utrettelig for flyktninger. Gjennom Facebook-siden Budbringeren fra Helvete og sin egen bok med samme navn, har hun vært de stemmeløses stemme, og hun har nektet oss å snu ryggen til og glemme kampene på liv og død som pågår i Middelhavet – hver dag.

For sin innsats var hun blant finalistene til Tara-prisen Årets modigste kvinne i fjor. I år kan du høre henne fortelle sin egen sterke historie på Tara-weekend. 

tara_berit_nordstrand_12516-bZ5xZaXaLk0BNXNAlPaLIQ.jpg
Berit Nordstrand.

MØT BERIT NORDSTRAND. Berit Nordstrand er også opptatt av å bruke kraften vi har i oss selv. Hun kommer også til Tara-weekend på Vestlia Resort.

– Jeg gleder meg stort, sier den populære legen og fordragsholderen.

– Ingenting er mer inspirerende enn når flere hundre kvinner samles til herlig påfyll på Geilo, sier Berit, som har gjort sin egen metode enda mer personlig. Hvordan kan du lære mer om under Tara-weekend.

Tara 22 5.jpeg
Dajana Tomanovic.

MAKE-ARTISTEN. Dajana Tomanovic (Dajanamakeup) er en av landets mest profilerte makeup-artister, blant annet kjent fra TV 2-serien «Glow Up», der hun var hoveddommer. Dajana er utdannet hudpleier og makeup-artist, og har jobbet seks år i skjønnhetsbransjen før hun startet for seg selv. Nå kan du få tipsene som passer akkurat for deg – møt henne på Tara-weekend lørdag 15. oktober.

Tara 22 9.jpg
 

EGENTID. Sett av tid til deg selv! Vestlias profesjonelle spaterapeuter gir deg alt fra klassisk massasje og hudpleie til nydelige aroma- og leireinnpakninger. Klimasonen er et sted for total avslapning og nytelse. Her finner du et fantastisk basseng, et hvilerom, en jacuzzi, en kaldkulp og to typer sauna.

SPAAVDELINGEN PÅ VESTLIA RESORT

Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og byr på en avslappet atmosfære. Her finnes alt fra enkeltrom til flotte leiligheter i en varm og komfortabel lodgestil.

Tara 22 7.jpg
 

Hotellet har et eksklusivt spa- og treningssenter, moderne konferanselokaler med en hovedhall på hele 600 kvm, en hyggelig restaurant, en bar, og en flott bankettsal som er perfekt for bryllup og andre spesielle anledninger.

Vi ønsker deg og dine hjertelig velkommen til et deilig opphold hos oss på Vestlia Resort.

Åpningstider:

Kl. 12.00-17.00 Loungen er åpen for à la carte-lunsj både fredag og søndag.

Kl. 07.00 - 22.00 Eventyrbadet er åpent. Inngang ved resepsjonen.

Kl. 10.00 - 18.00 Spaavdelingen for voksne er åpen. Inngang koster 100,- per dag for Tara og hotellgjester. Book spabehandling på shop.vestlia.no. Det er et begrenset antall som kan være i spaavdelingen samtidig. Betjeningen vil informere dersom dette antallet er nådd. For de som vil bade, er det større plass i Eventyrbadet

PRESENTASJON: ØYVIND RISVIK.

DittNorden.no

  • Adresse: Visit Drammen, Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@VisitDrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Visit Drammen

Annonsering

VisitDrammen / DittNorden er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Demografisk fordeling blant våre lesere er 46% kvinner og 54% menn. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post