VESTLIA RESORT: Kunsten å leve (avlyst)

Leve 8

GEILO. 1. – 3. oktober 2021. Bli med på en uforglemmelig weekend til Vestlia Resort på Geilo når vennene Vendela Kirsebom, Petter Pilgaard, Lothepus, Anne-Karin Strøm, Jasmin Haraldsen og Harald Gautneb forteller om kunsten å leve.

Leve 3.jpg
Vendela Kirsebom.

KUNSTEN Å LEVE: 1. 3. oktober 2021. De kan kunsten å leve, Vendela Kirsemom, Petter Pilgaard, Lothepus, Anne-Karin Strøm, Harald Gautneb og Jasmin Haraldsen. De vil lære også deg om kunsten å leve – på Kunsten å leve-weekend på Vestlia Resort på Geilo.

VESTLIA RESORT

Bakkestølvegen 81

3580 Geilo

E-post: mail@vestlia.no

Tel: +47 32 08 72 00

Vestlia 29x.jpg

KUNSTEN Å LEVE

01. - 03. oktober 2021

Pris:

Kr 3.990,- per person i dobbeltrom

Kr. 4790,- per person i enkeltrom

Hele programmet finner du nederst i artikkelen.

 

Kommer du torsdag?

Kom torsdag og våkne uthvilt til helgens gleder.

Kr. 1090,- per person i dobbeltrom

Kr. 1390,- per person i enkeltrom

Prisen inkluderer frokost og middag.

 

PÅMELDING HER.

Eller ta direkte kontakt med Vestlia Resort.

Kunsten å leve 7.jpg
Vendela Kirsebom.

VENDELA KIRSEBOM

Supermodellen deler sine beste skjønnhetstips

Som supermodell og gründer med lang erfaring fra skjønnhetsindustrien har Vendela Kirsebom oppskriften på hva som faktisk virker. Hun forteller oss hvordan man med enkle og små knep kan bli en bedre utgave av seg selv. Samtidig som hun deler morsomme og spennende historier fra et langt og innholdsrikt liv.   

Vendela Kirsebom står bak en rekke populære hud- og hårprodukter, bodylotion, dusjoljer og Vendelas Sol-produkter. Hun har dessuten satt sitt navn på et bredt spekter av briller og solbriller.   

Sammen med Anne-Karine Strøm har hun skrevet Vendelas Beauty Bible - for alle kvinner som ønsker å ta seg godt ut, uansett alder.  Det er bare å glede seg!

Leve 2.jpg
Anne-Karin Strøm.

ANNE-KARIN STRØM

Mirakelsopp mot fryktede sykdommer

Journalist og forfatter Anne-Karine Strøm tar deg med på en reise i medisinsoppenes fascinerende og komplekse univers, og den retter seg ikke mot mykologer og andre eksperter, men til alle og enhver; enten du lider av sykdom – eller ønsker å forebygge.

Fra folkemedisinen er matsoppen Agaricus blazei Murill kjent som Solens sopp, Guds sopp, og Livets sopp. Forfatteren, Anne-Karine Strøm, har gitt den navnet Medisinsoppen – et navn den virkelig lever opp til. Oppsiktsvekkende studier fra Norge og flere andre land, slår fast at ekstrakt fra soppen modulerer kroppens eget immunforsvar – og dermed virker hemmende på tumorvekst og betennelsestilstander.

Anne-Karine Strøm har jobbet som journalist i en årrekke, med fokus på helserelatert stoff. Hun har publisert utallige artikler i magasiner og ukeblader, og hun har også utgitt flere bøker. Til nå teller bokutgivelsen 12 stykker, både helsebøker, biografier og bøker om kultur og historie, mat og livsstil. Hun er utdannet cand. phil. med hovedfag i musikkvitenskap, mellomfag i idéhistorie og grunnfag i livssyn og etikk. I tillegg har hun også en fortid som profesjonell artist, musiker og sanger.  

Leve 5.jpg
Petter Pilgaard.

PETTER PILGAARD

Drømmen om å nå Nordpolen

Med suksessen «Farmen Kjendis» i 2017 viste kjekkasen og TV-personligheten seg fra en arbeidsom, positiv, morsom og sympatisk side.  Vi som har lært Petter å kjenne vet at han er glad gutt, full av sjarm og behandler alle mennesker med respekt. Han ser lyst på livet etter at han fant kjærligheten med Vendela Kirsebom som fikk ham til å endre karrierevalg fra utelivskonge til anleggsarbeider.

Med guttaktig sjarm og snert vil han fortelle om sitt livs største eventyr og utfordring når han til neste sommer legger ut på et tokt rundt Nordpolen sammen med sin gode venn Leif Einar «Lothepus» Lothe. 

Leve 4.jpg
Lothepus.

LOTHEPUS

Går det til helvete, så går det til helvete

Leif Einar «Lothepus» Lothe er ikke kjent for å la seg herse med. Nå skal skytebasen fra Hardanger legge ut på en fire måneders ekspedisjon til Nordpolen sammen med kompisen Petter Pilgaard. Lothepus ble kjent for mange gjennom elleville episoder i TV-serien «Fjorden Cowboys». Rikskjendis og publikumsfavoritt ble han først etter deltakelsen på «Farmen Kjendis».

Etter oppholdet på gården fikk tidenes første «Farmen-kjendis»-vinner beskjeden om at han kunne utvikle strupekreft på grunn av røykingen. Etter flere strålebehandlinger ble han etter noen måneder erklært helt frisk. Nå ser våghalsen fram til å legge ut på en lang og farefull reise til Nordpolen. Neste sommer losser Lothepus, vennen Petter Pilgaard og et TV-team båten med utstyr og proviant for å leve ut guttedrømmen igjen. For er det noen som kan «Kunsten å leve» så er det levemannen fra Odda.

Leve 1.jpg
Harald Gautneb.

HARALD GAUTNEB

Greske hemmeligheter som forlenger livet

Forfatter, journalist og redaktør Harald Gautneb lever med uhelbredelig prostatakreft. Han reiste til Ikaria i Hellas der øyas spreke 100-åringer bruker naturens urtehage som sitt eget medisinskap, spiser seg akkurat passe mette, drikker god vin til maten og lever et langt, avslappet og sykdomsfritt liv. Øyboerne fortalte ham hemmeligheten til hvorfor de er blant de lengstlevende i verden.

Historiene, oppskriftene og den spennende maten, ble til boken «Greske hemmeligheter som forlenger livet». Harald Gautneb har jobbet som journalist og redaktør i hele sitt yrkesaktive liv. De siste årene også som forfatter med ulike skriveoppdrag, og leverandør av gode ideer.

Tidligere har han utgitt «Helvetes god grillmat», etterfulgt av «Helvetes gode burgere» og krimboken «Syke Satan» - alle i samarbeid med rockeren Hank von Hell. Harald Gautneb er også en av tre forfattere bak suksessboken «Liket i Slottsparken».

Leve 7.jpg
Jasmin Haraldsen.

JASMIN HARALDSEN

Pust- og kjærlighetsmeditasjon

Jasmin Haraldsen er en sprudlende og inspirerende dame med lang erfaring som personlig trener, Love, Life og Health Coach, spinning- og kettlebellinstruktør. Hun har jobbet med trening i over 25 år og driver sitt eget treningsstudio Mind&Body på Fornebu med styrketrening, pilates, yogastrekker og meditasjon.

Jasmins lidenskap er trening med bruk av egen kroppsvekt man kan gjøre ute eller hjemme, uten apparater, sammen med balanse, styrke, strekk og bevegelighet. Togetherness og kjærlighet er viktig i Jasmins «Power of Love», pust- og kjærlighetsmeditasjon.

Vestliakonf 13xx.jpg

PROGRAM

Fredag 1. oktober

Kl. 07:30 - 10:30: Frokost for de som kom torsdag

Kl. 15.00 - 20.00: Markedsbodene holder åpent

Kl. 15.00: Kjærlighetsmeditasjon i teori og praksis - Jasmin Haraldsen

Kl. 18.00: Slik blir du en bedre utgave av deg selv - Vendela Kirsebom og Anne-Karine Strøm

Kl. 19.00: Vinkurs - kr 250,- per pers. Påmelding i resepsjon

Kl. 19.00 - 21:30: En deilig 3-retters middag serveres i restauranten

Kl. 22.00: Trubadur Thomas Bjerke spiller i loungen

 

Lørdag 2. oktober

Kl. 07:30 - 11.00: Frokost

Kl. 10.00 - 18.00: Markedsbodene holder åpent

Kl. 10.00: Kunsten å leve - Petter Pilgaard og Leif Einar «Lothepus» Lothe

Kl. 11.15: Mirakler og greske hemmeligheter - Anne-Karine Strøm og Harald Gautneb

Kl. 12.15 - 13:30: LUNSJ

Kl. 16.00: Champagnekurs - kr 250,- per pers. Påmelding i resepsjon

Kl. 19.00: En deilig 3-retters middag serveres i restauranten med underholdning

Kl. 22.30: DJ spiller låter som frister til dans

 

Søndag 3. oktober

Kl. 07.30 - 11.00: Deilig søndagsfrokost i restauranten

Kl. 09.30: Ut på tur - Jasmin Haraldsen. Påmelding i resepsjonen

Kl. 10.00 - 14.00: Signering og salg av bøker i resepsjonen

Kl. 11.00: Utsjekk

Vestliakonf 10.png

Åpningstider:

Eventyrbadet: 06.00 - 22.00

Vestlia Fitness: 06.00  -22.00

 

Vestlia Spa

- Fredag: 10.00 - 20.00

- Lørdag: 10.00 - 19.00

- Søndag: 10.00 - 15.00

PRESENTASJON I SAMARBEID MED VESTLIA RESORT.

Address

  • Adresse:
  • E-post:
  • Tlf.:

Our company

Our services

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.