VESTLIA RESORT OG TARAWEEKEND 2024: Vi lover fullt trøkk fra startskuddet går

Tara - sporty

GEILO. Velkommen til Vestlia Resort og Tara-Weekend: 30. august til 1. september 2024! Vi i Tara-redaksjonen gleder oss til å fylle Vestlia Resort på Geilo med latter og liv, foredrag til ettertanke, yoga og kvinnemøter du sent vil glemme. Vi lover fullt trøkk fra startskuddet går!

Tara - Vestlia.jpg
Vestlia Resort på Geilo.

INSPIRASJON, GLEDE, MENINGER, DEILIG MAT - OG MYE LATTER

Tara - Torunn.jpg
Sjefredaktør i Tara, Torunn Pettersen.

Taras sjefredaktør Torunn Pettersen gleder seg til å møte leserne på Tara-weekend på Vestlia Resort:

– Det føles veldig bra å arrangere Tara-weekend. Vi prøver å lage «Tara live» for alle deltakerne våre. Det som er essensen i alt Tara formidler, er det som fyller Vestlia Resort denne helgen: Inspirasjon, glede, meninger, kvinnehistorier, latter, deilig mat, vin – og enda mer latter, sier Torunn Pettersen og ser frem til både fjelltur, trening og yoga. – Vi håper at så mange som mulig vil komme sammen med oss på Tara-weekend. Vi lover et spennende program og en helg du sent vil glemme. 

VESTLIA RESORT

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter.

Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og byr på en avslappet atmosfære. Her finnes alt fra enkeltrom til flotte leiligheter i en varm og komfortabel lodgestil.

Hotellet har et eksklusivt spa- og treningssenter, moderne konferanselokaler med en hovedhall på hele 600 kvm, en hyggelig restaurant, en bar, og en flott bankettsal som er perfekt for bryllup og andre spesielle anledninger.

Vi ønsker deg og dine hjertelig velkommen til et deilig opphold hos oss på Vestlia Resort.

VESTLIA RESORT

Bakkestølvegen 81, N-3580 Geilo

Tel: +47 32 08 72 00

E-post: mail@vestlia.no

MELD DEG PÅ HER

Påmeldingsfrist: fredag 23. august 2024 kl. 18:00

Tara - Mona og Gunn.jpg
Mona B. Riise og Gunnhild Bjørnsti.

GUNNHILD BJØRNSTI OG MONA B. RIISE

Vinspaltist og sommelier Gunnhild Bjørnsti

Opplev inspirasjon og påfyll på Tara Weekend

Møt Gunnhild Bjørnsti på Vestlia Resort, Geilo fra 30. august-1.september 2024 til en berusende champagnesmaking og et velsmakende vinkurs. Ta med dine venninner og kollegaer, eller kom på egen hånd, alle er hjertelig velkomne. - Når vi kvinner møtes, blir det alltid festlig stemning.

Har dere ønsker om noe Gunnhild Bjørnsti skal formidle? Kontakt henne gjerne: gubjoer@online.no

Programleder og journalist Mona B. Riise gjentar suksessen fra 2023

– Nå vet jeg enda mer hva jeg går til, så gjett om jeg gleder meg, sier Mona B. Riise som er med som konferansier. Sammen med Tara-teamet skal hun geleide oss gjennom hele helgen. – Tara-weekend 2023 var så overraskende gøy og inspirerende for meg, fortsetter Mona B. Riise. – Det å skjønne at i stedet for å være helt stille og late som om ingenting skjer når alderen stiger, kan vi være åpne og finne styrke i å dele og lære masse. Det er befriende! Vin- og champagnekurs, yoga, middager, gode foredrag og masse humor! Jeg er skikkelig glad for at jeg får muligheten til å møte så mange bra damer og lesere av Tara igjen. Og på Tara-weekend 2024 skal jeg få med meg fjellturen og ta med noen av venninnene mine også. Denne toppturen vil man ikke gå glipp av, sier Mona B. Riise.

Tara - Berit Nordstarnd.jpg
Berit Nordstrand.

LEGE BERIT NORDSTRAND

Berit Nordstrand er aktuell med ny bok, og i forbindelse med denne har hun også laget et nytt foredrag.

Boken heter «Autofagi 14», med undertittelen «Styrk cellenes egen fornyelse med anti-inflammatorisk mat og periodisk faste.» Dette er en 14-dagers metode som motvirker cellenes aldring.

– Dette temaet vil jeg gjerne snakke om på Tara-weekend, sier Berit, som allerede gleder seg til denne sensommerhelgen. – Det er alltid så herlig stemning på Tara-weekend, fortsetter hun.

– Det er noe eget når kvinner samles. Alvor og glede, masse latter og nytt påfyll, bedre blir det ikke, sier Berit Nordstrand, som er kjent som en utrolig engasjerende foredragsholder.

Hun byr på hele seg, både egne opplevelser og menneskemøter hun har hatt på sin vei

Tara - Trine Lise.jpg
Trine Lise Olsen.

STAND-UP-SHOW MED TRINE LISE OLSEN

I år er vi så heldige å få med oss Trine Lise Olsen på Tara-weekend. – Jeg gleder meg stort, sier Trine Lise som de siste årene har vært aktiv både på skjerm og scene. Trine Lise kom også ut med boken "Kan noen elske meg?" i fjor høst. Den handler om hennes tøffe oppvekst, preget av rus, utrygghet og omsorgssvikt. I barndommen ble Trine Lise sendt fra fosterhjem til fosterhjem. Likevel er jenta fra Båtsfjord i Finnmark en av Norges morsomste! Vi lover både latter og tårer når hun entrer scenen lørdag kveld.

Tara - Lenex.jpg
Lene Wikander.

 

LENES GRÜNDERLIV PÅ ZANZIBAR

Lene Wikander er fast spaltist og blogger for Tara og det siste året har hun jobbet med å starte butikk i det gamle sultanatet Stone Town på Zanzibar. Sammen med makker Merete Stubhaug, designer hun sine egne kaftaner og smykker i samarbeid med kvinnelige entreprenører på Zanzibar. Et prosjekt som har vært livsendrende både for kvinner på Zanzibar, men også Lene selv.

Butikken hennes er åpnet i et gammelt herskapshus fra 1700-tallet der Lene også bor. Huset står på UNESCO sin verdensarvliste og før åpning har hun pusset det opp fra topp til tå etter strenge regler. Denne prosessen blogger hun om på Tara-bloggen tarapi.no.

Nå kommer hun til Taraweekend direkte fra Zanzibar med et inspirerende, lærerikt og ikke minst morsomt foredrag om å være gründer i en veldig fremmed og eksotisk kultur.

– Det har vært vanskelig og veldig tøft, men også ekstremt givende. Sånn er det når du gjør noe du virkelig brenner for. Det kjennes på kroppen!

Med seg i koffertene har Lene også nye kaftankolleksjoner til en forrykende catwalk med våre flotte Tara-modeller, og på markedet vårt har hun selvsagt stand med både kaftaner, tunikas, smykker og andre spennende produkter fra Zanzibar.

Tara badekåper.jpg

PROGRAM 2024

FREDAG 30. AUGUST

Kl. 17.00-17.50 Medisinsk Yoga i sal 1-3.

Kl. 17. 00 Champagnekurs med Taras vinekspert Gunnhild Bjørnsti

Påmelding i resepsjonen. Kr 250 per person.

Kl. 18.00–18.50 Vinkurs, om høstens deilige viner, med Taras vinekspert Gunnhild Bjørnsti.

Påmelding i resepsjonen. Kr 250 per person.

Kl. 19.00-21.00 Middag i den flotte Kai Fjell salen

Tara - Vestlia 2x.jpg
Kai Fjell-salen på Vestlia Resort.

Kl. 21.00 Åpning og velkomst med Tara i Kai Fjell-salen. Taras redaktør ønsker velkommen sammen med helgens konferansier Mona B. Riise. Intervju med stand-uper Trine Lise Olsen som holder stand-up-show på festaften lørdag kveld. Trine-Lise ga i fjor høst ut boken om sin tøffe oppvekst i Finnmark.

Musikalsk innslag av operasanger Cecilie Rønning

Kl. 22.00 Pianist i loungen.

 

LØRDAG 31. AUGUST

Kl. 07.30-10.00 Frokost.

Kl. 08.00-08.45 Gentle Flow Yoga i sal 1-3.

Kl. 09.00-09.50 Medisinsk Yoga i sal 1-3.

Kl. 10 - 10.45 Legen Berit Nordstrand er tilbake på Tara-weekend. Hun er en av Norges mest populære foredragsholdere. I januar kom Berit ut med en ny bok, “Autofagi 14”. På Tara-weekend forteller hun oss hvordan vi kan styrke cellenes egen fornyelse med hennes helt nye 14-dagers-metode – metoden som motvirker cellens aldring.

Kl. 12.00–17.00 Lunsj (Ikke inkludert, men kan kjøpes i loungen)

Tara - fjellet.jpg

Kl. 12.30–15.00 UT PÅ TUR Bli med på oppkvikkende vandring i den fine naturen rundt Vestlia. Kjøp nistepakkepapir i frokostsalen og lag din egen matpakke til turen. Vi setter kr 95 på rommet. Matpakke smøres under frokosten. Tillater været det vil de som har lyst få ta fjellheisen rett ved hotellet, og nyte det vakre terrenget der oppe.

Kl. 15.00-16.00 Tara-spaltist, forfatter og gründer Lene Wikander er uten tvil både kunnskapsrik og modig. På Tara-weekend kommer hun med kofferten full av kaftaner og andre produkter fra Zanzibar.  Hun lover et inspirerende foredrag om veien til egen butikk i det gamle sultanatet Stone Town og viktigheten av å styrke kvinnelige entreprenører i denne delen av verden.

Kl. 16.15 - 17.00 Medisinsk yoga i sal 1-3.

Tara - Champagne.jpg

Kl. 17.00 – 17-50 Champagnekurs med Taras vinekspert Gunnhild Bjørnsti.

Påmelding i resepsjonen. Kr 250 per person.

Kl. 18.30 – 18.45 Ta på deg penstasen og kom til Kai Fjell-salen for en hyggelig overraskelse.

Kl 18.45 - 19.30 Standupkomikeren Trine Lise Olsen, kjent fra både scene og skjerm, ikke minst fra TV 2s “Sofa”, får absolutt vekket lattemusklene våre. Vi gleder oss til å oppleve Trine-Lise sammen med dere. 

Kl. 19.30 - 23.00 FESTAFTEN med middag. Vi lover som alltid herlig underholdning.

Kl. 23.00–02.00 Pianist i loungen.

 

SØNDAG 1. SEPTEMBER

Kl. 07.30-10.00 Frokost.

Kl. 08.30-09.15 Medisinsk Yoga i sal 1-3.

Kl. 12.00 Utsjekk

Tara - spax.jpg

EGENTID

Sett av tid til deg selv! Vestlia Resorts profesjonelle spaterapeuter gir deg alt fra klassisk massasje og hudpleie til nydelige aroma- og leireinnpakninger. Klimasonen er et sted for total avslapning og nytelse. Her finner du et fantastisk basseng, et hvilerom, en jacuzzi, en kaldkulp og to typer sauna.

Spaavdelingen for voksne er åpen. Det er et begrenset antall som kan være i spaavdelingen samtidig. Betjeningen vil informere dersom dette antallet er nådd. For de som vil bade, er det større plass i Eventyrbadet.

 

PRIS OG PÅMELDING

PÅMELDING HER

Velkommen til Taraweekend 2024 - 30. august - 1. september.

Kr 4.490,- for abonnenter og kr 4.690,- for ikke abonnenter.

Weekendprisen inkluderer:

Dobbeltrom, suite eller leilighet (må fylles iht. senger)

Frokost lørdag og søndag

Herlig buffet fredag og festmiddag lørdag.

Alle foredrag er inkludert

Alle treningstimer

Gratis utendørs parkering

Ønsker du å komme på torsdag?

Kr 1190,- pr. person, inkludert middag torsdag, og frokost fredag.

TILLEGG for enkeltrom: Kr 750,- pr. døgn.

Restbeløpet betales via betalingslenke før ankomst.

 

DittNorden.no

  • Adresse: Visit Drammen, Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@VisitDrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Visit Drammen

Annonsering

VisitDrammen / DittNorden er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Demografisk fordeling blant våre lesere er 46% kvinner og 54% menn. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post