GEILO. 27. – 28. september på Vestlia Resort. Stetten-Weekend. Dette er ikke bare en begivenhet – dette er en eksplosjon av sanser, en reise gjennom vinkulturen. Forvent dristige smaker, livlige samtaler og en atmosfære like rik som vinen i glasset ditt. Der vin møter gastronomi. Presenteres av Vestlia Resort & Stetten.
Vestlia Resort
Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell på Geilo hvor hele familien vil trives. Hotellet er nydelig innredet og byr på en avslappet atmosfære. På Vestlia Resort finner du et mangfold av fasiliteter for store og små, og vi tilbyr alt fra enkeltrom til luksusleiligheter i en varm og komfortabel lodgestil.
Den siste weekenden i september vil bli en unik kveld på Vestlia Resort med eksklusive viner.
VESTLIA RESORT
Bakkestølvegen 81
3580 Geilo
E-post: mail@vestlia.no
Tel: +47 32 08 72 00
FØLG VESTLIA RESORT PÅ Instagram & Facebook
DAG 1 - 27.09.24
Kl. 20:30
Stetten - The Vineyard: En verden av ost & vin med Merete Bø.
Vestlia Resort inviterer til Winemaker's Dinner med Merete Bø fredag 27. september kl. 20:30.
Gled deg til en koselig kveld der du får smake på fem oster og fem viner.
Hvorfor er ost og vin en av de beste kombinasjoner? Dette, og mye mer, dykker vi ned i under denne koselige kvelden med Merete Bø. Hun har hele sitt voksne liv jobbet med vin blant annet på Restaurant Cru og Bagatelle i Oslo, og har de siste årene skrevet fast for DN.
Lær om hvordan ost og vin utfyller hverandre, og oppdag nye måter å kombinere dem på. Perfekt for en avslappende og lærerik kveld
Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å nyte smaker og innsikt i den koselige atmosfæren på Vestlia Resort.
For å sikre din plass, send en e-post til ziga@vestlia.no
Videre program Stetten - The Vineyard på Vestlia Resort.
DAG 2 - 28.09.24
Kl. 19:00
En unik kveld med eksklusive viner.
Slovenia: the surprise of tomorrow.
1 middag, 3 vinmakere, 3 kokker: Et kulinarisk eventyr hvor du bit for bit tar deg dypere inn i en verden av ekstraordinære smaker. Kom sulten på opplevelser, dra med uforglemmelige minner.
Slovenias 2400-år gamle hemmelighet røpes
Joannes
"Did you know Riesling is often called the 'king of white wines'? As a boutique family winery, we’ve embraced this noble grape. More about why and how at 'The Vineyard'.”
Radgonske Gorice
Have you ever tasted a wine crafted in total darkness? From the hills of Gornja Radgona, we bring you Untouched by Light—a sparkling wine made entirely without light. Join us at 'The Vineyard' to experience this unique creatio
Sanctum
"Did you know our vineyards were first planted in 12th-century, by French Carthusian monks? At Sanctum, we carry this legacy in every bottle of Chardonnay and Pinot Noir. Join us at 'The Vineyard' and share the sacred history with us."
ÅRGANG 43 / 33 / 23
Kombinasjonen av generasjoner: dette er de tre kokkene som vil skape en uforglemmelig kveld for deg.
John Erik Aaby, 43: Møt John, en norsk kokk som har tilbrakt to tiår i USA med å perfeksjonere kulinarisk kunst. På ‘The Vineyard’ kombinerer John global ekspertise med norsk tradisjon, og lager hver rett med erfaring og presisjon.
Sergio Pena Elias, 33: Møt Sergio, en spansk kokk som startet sin kulinariske reise tidlig i livet. Med erfaring fra de beste restaurantene i Paris, Madrid og Barcelona, vil han kombinere livlige smaker og førsteklasses kunst - kun på 'The Vineyard'.
Daniel Hernandez, 23: Møt Daniel, en ung kokk fra Kanariøyene. På ‘The Vineyard’ er Daniels lidenskap å kombinere kunstnerisk uttrykk med Michelin-stjerneerfaring.
Dagpakke
DAG 1
En verden av ost & vin med Merete Bø
400kr / pers
Gled deg til en koselig kveld der du får smake på fem oster og fem viner.
Dagpakke
DAG 2
Slovenia - The surprise of tomorrow
2450kr / pers
Oppdag tre vin-produsenter gjennom en 6-retters middag.
(prisen inkluderer vin)
Full pakke
DAG 1 & 2
Den fulle Vineyard-opplevelsen - uten overnatting
2650kr / pers
Her får du både ost- og vinsmaking med Merete Bø, samt 6-retters middag.
Full pakke + overnatting
DAG 1 & 2
Den fulle Vineyard-opplevelsen
9700kr / 2 pers
7950kr / 2 pers
Her får dere både ost- og vinsmaking med Merete Bø, 6-retters middag & overnatting.