VESTLIA RESORT: Vinfestivalen Stetten på Geilo (arr. avsluttet)

Stetten 2022 1_edited

GEILO. Helgen 30. september - 2. oktober er det duket for den årlige vinfestivalen på Vestlia Resort og Geilo! Helgen byr på vinvandring med lynkurs og vinsmaking, kurs for nybegynnere og viderekommende, winemaker’s middager, samt en flott vinmesse midt i Geilo sentrum. Velkommen til en helg full av deilige smaksopplevelser!

Stetten 2022 3.jpeg
 

STETTEN VINFESTIVAL 2022 PÅ VESTLIA RESORT. Velkommen til en helg på Vestlia Resort, full av deilige smaksopplevelser! Stetten er en helg med fantastisk mat og vin for livsnytere og byr på vinsmakinger og kurs for både nybegynnere og viderekommende. Vinvandring med lynraske smakinger hos serveringsstedene i Geilo sentrum, egentid i fjellet, fantastiske middager, samt en flott vinmesse, hvor du kan smake deg frem til din favorittvin.

Bo på Vestlia Resort, nær alt av aktiviteter.

Stetten 2022 5x.jpg
Vestlia Resort på Geilo.

VESTLIA RESORT

Adresse: Bakkestølvegen 81, N-3580 Geilo

Telefonnummer: + 47 32 08 72 00

BOOK NÅ.

For mer informasjon se www.vinfestivalen.no

Stetten 2022 12.jpg
 

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell på Geilo hvor hele familien vil trives. Hotellet er nydelig innredet og byr på en avslappet atmosfære.

På Vestlia finner du et mangfold av fasiliteter for store og små, og de tilbyr alt fra enkeltrom til luksusleiligheter i en varm og komfortabel lodgestil.

Stetten 2022 4.jpg
 

Råvarer og opphavssted er en stor del av vår matfilosofi på veien mot den gode matopplevelsen. Vi er stolte av å samarbeide med mange dedikerte og gode, lokale råvareleverandører. Dette gjør det mulig for oss å plukke ut det beste av det beste til våre menyer og gjester.

Stetten 2022 11.jpg
 

Pris fra kr 4.730,- per person, inkluderer:

2 døgns weekendopphold

Velkomstmiddag fredag

4-retters festmiddag lørdag inkl. aperitiff og vinpakke (vinpakken kan erstattes med alkoholfritt alternativ)

Underholdning

Vestlias gode frokostbuffet

Fri inngang til Eventyrbadet, samt Fitnessavdelingen

Pakken er gyldig fra 30. september - 02. oktober 2022

Pakkelengde: Fra 2 dager

Gyldige dager for ankomst: fredag.

Stetten 2022 8.jpg
 

Stetten er virkelig en helg for livsnytere og byr på flere vinsmakinger og kurs for både nybegynnere og viderekommende, hovedarrangementer er:

"Vinvandring" med lynraske smakinger hos serveringsstedene i Geilo sentrum.

"Vinmesse" midt i Geilo sentrum, hvor du kan smake deg frem til din nye favorittvin.

"Winemaker’s Dinner" Vinimportører/produsenter slår seg sammen med restauranter og hoteller her på Geilo og serverer vin og gourmetmat i en herlig kombinasjon.

Stetten 2022 6.jpg
 

De siste årene har Stetten startet med "Vinvandring" på fredag ettermiddag, hvor du besøker flere serveringssteder for å smake og lære om på vin fra importør eller produsent og lære om hvilke typer glass som egner seg best til ulike typer drikke.

På lørdag er det en vinmesse i Geilo sentrum hvor flere importører, produsenter og leverandører av vin og tilbehør, får mulighet til å stille ut sine varer for både informasjon, vinsmaking og salg.

I hele helgen kan du melde deg på "Winemaker's Dinner", hos ulike hoteller og restauranter hvor gode viner blir kombinert med herlig gourmet mat. En riktig så god avslutning på dagen.

PRESENTASJON: ØYVIND RISVIK.

DittNorden.no

  • Adresse: Visit Drammen, Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@VisitDrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Visit Drammen

Annonsering

VisitDrammen / DittNorden er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Demografisk fordeling blant våre lesere er 46% kvinner og 54% menn. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post