DRAMMEN. Det er tid for framsnakking. Vi håper å kunne presentere deres restaurant/hotell på denne måten: konferanseinfo – de gode vin- og matopplevelsene - oppskrifter – Afternoon Tea - romantikk, bryllup og høytideligheter - kjøkkensjefen og menyene – frokosten - lokal mat og drikke - historien - presentasjon direktør og andre aktuelle medarbeidere – interiør – spabehandlinger - tilbud opphold i samarbeid med DittNorden - konkurranse – golf/ski/natur og andre opplevelser i nærområdet osv. Les mer i presentasjonen under.
DITT STED er mer enn antall rom og avstand fra Oslo. Ditt sted har en spennende historie å fortelle. Hvis dere tillater det, vil jeg gjerne fortelle om deres virksomhet uten økonomiske betingelser. Er pensjonist etter 40 år i norsk ukepresse og vil gjerne formidle deler av norsk reiseliv.
Vi er et lite tomannsteam som håper vi kan, på vår enkle, men effektive måte, være med på å framsnakke din virksomhet.
I tillegg ønsker vi å følge opp på facebook, twitter og instagram + lenker til en rekke andre facebooksider og kontakter.
Vi har også et annonsesamarbeid med næringslivsavisen Dagens Perspektiv, om det kan være av interesse å bli presentert der.
DAGENSPERSPEKTIV, REISELIV1, VISITDRAMMEN inkl NORGE, DITTNORDEN, KURSOGKONFERANSER og GLAD I MAT.
Virker dette interessant, avtaler vi gjerne et uformelt møte evntl arbeidsopphold for å vise hva vi kan tilby.
ØYVIND RISVIK/ RISVIK MEDIA har jobbet 40 år i både ukeblader, aviser og kommunikasjonsbyråer. Er nå hardtarbeidende pensjonist.
VI LEVER i etterdønninger av kompliserte krigs- og pandemitider, og en like komplisert økonomisk tid, hvor det å nå ut til publikum synes vanskelig. Vi ønsker derfor å besøke dere og gi artikler og informasjon tilbake, avhengig av hvor mye dere ønsker å presentere.
VI TROR at suksess med såkalt innholdsmarkedsføring ligger i skjæringspunktet mellom dyktige mennesker, både formidlere, restauranter og hotellers ansatte, tilgjengelige nettsider og evnen til å fortelle de gode historiene.
I DAG finnes det mer enn ca 1,7 milliarder brukere på facebook, av dem finner vi ca 3,4 millioner i Norge. Stadig flere bedrifter har forstått at det er viktig å være synlig på nettet.
NØKKELTALL DAGENS PERSPEKTIV: 38 000 ledere - 13 000 toppledere - opplag: 4.144 - gjennomsnittlig lesetid: 25 min.
Målgruppen: ledere med beslutningsmyndighet, som ofte sitter i innkjøpsutvalg for sin bedrift, har høy utdannelse og inntekt og er aktive brukere av trykte medier.
BAKGRUNN ØYVIND RISVIK/ RISVIK MEDIA: artikkelredaktør i Norsk Ukeblad, redaksjonssjef i Familien, sjefredaktør i Programbladet og sjefredaktør i interiørmagasinet Vi fornyer oss, redaktør i Dissimilismagasinet, Drammensmagasinet ID og Gourmetmagasinet - samt medarbeider/deleier av VisitDrammen m/nettsteder og forfatter av seks bøker, tre av dem er mat/reisebøker. Har også vært leder av Norske Reisejournalisters Forening i ca. 5 år og har også hatt oppdrag for reklamebyråene Dinamo, Renomme og Tibe.
ARBEIDER I DAG for magasinet Vi over 60, næringslivsavisen Dagens Perspektiv, nettstedet Reiseliv1, nettstedene VisitDrammen inkl Kurs- og konferanse, DittNorden, Glad i mat og Friminutt. Er også Goodwill-ambassadør for Nordsjælland i Danmark.
Jobber også som film-, teater-, bok-, vin- og matanmelder.
WWW.VISITDRAMMEN.NO er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNORWAY. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Nettstedene har 20 mill. brukere og 60 mill. leste artikler pr år.
Demografisk fordeling blant leserne: 46% kvinner og 54% menn.
Aldersfordeling: 18-24 år: 26%, 25-34 år: 34%, 35-44 år: 18%, > 45 år: 22%.
Drammen har 101.586 innbyggere pr 1. desember 2020.
VisitNorway har > 20 mill. brukere med > 60 mill. leste artikler (betalt tjeneste).
Nettstedene VisitDrammen, Kurs- og konferanse, NordiskePerler, Glad i mat og Friminutt er lenket til hverandre og kan samkjøres og er tilgjengelig på både PC, Mac, mobil og IPad.
NÅVÆRENDE OG TIDLIGERE KUNDER: Værtshuset Bærums Verk, Hotel Bristol, Vestlia Resort, Bardøla Fjelltun, Highland Lodge Hotel & Apartements og Smakeriet Beefbar på Geilo, Cafe Bragernes i Drammen, Holmsbu Spa, Ringnes gård, tapasrestauranten San Leandro, Lysebu konferansehotell, Varbergs Kusthotel ved Gøteborg, frokostrestauranten Husmanns Vinstue, Hotel Sankt Petri i København og Sankt Helene feriecenter på Nordsjælland i Danmark.
Aud og Øyvind Risvik/ Risvik Media
Haugesgate 10, N-3019 Drammen
Telefon: + 47 90911326
Mail: mail@risvikmedia.no.
Web: www.dittnorden.no.
ANNONSER PÅ NETT OG PAPIR