VI VIL GJERNE PRESENTERE DITT HOTELL/ RESTAURANT: Velkommen til oss - igjen

Vestliakonf 14
Vestlia Resort.

ALT BLIR BRA! Koronaepidemien er mer eller mindre tilbakelagt, vaksiner er blitt satt, vaksiner virker, frykten er forsvunnet og samfunnet har åpnet seg igjen. Nå kan hotell- og restaurantgjester endelig ønskes velkommen tilbake. Vi vil gjerne hjelpe til med det.

Vestlia 23x.jpg
Vestlia Resort.
Dagens Perspektiv2.png

VI VIL GJERNE presenter dere hos næringslivsavisen DAGENS PERSPEKTIV, REISELIV1VISITDRAMMEN inkl NORGE,DITTNORDEN, KURSOGKONFERANSER og GLAD I MAT.

Alternativ 1: Vi håper vi kan, på vår enkle, men effektive måte, være med på å presentere virksomheten gjennom annonser, tekst og bilder og gode og informative historier - på nett og papir, på alle ovenstående nettsider.

I tillegg følger vi opp på, facebook, twitter og instagram + lenker til en rekke andre facebooksider og kontakter.

Pris for hele denne pakken: kr 10.000

Alternativ 2: Ønsker dere kun redaksjonelle artikler på våre nettsider (minus Dagens Perspektiv og Reiseliv1) + oppfølging sosiale medier, gjør vi det uten forhåndsavtalt honorering. Størrelsen bestemmer dere, alt etter hvor fornøyd dere blir. Får vi en invitasjon, avtaler vi møte/opphold og diskuterer hvordan dere ønsker å bli presentert.

RISVIK MEDIA har jobbet 40 år i både ukeblader, aviser og kommunikasjonsbyråer. 

Farris Bad 2.jpg
Farris Bad

VI LEVER i etterdønninger av kompliserte virustider, hvor det å nå ut til publikum synes vanskelig. Vi ønsker derfor å besøke dere og gi artikler og informasjon tilbake, avhengig av hvor mye dere ønsker å presentere.

EKSEMPLER PÅ PRESENTASJON/DUMMIER:

DAGENS PERSPEKTIV: Losby Gods og Engø Gård

DITTNORDEN: Refsnes Gods og Gullmarsstrand

DAGENS PERSPEKTIV: Son Spa og Farris Bad

DITTNORDEN: Vestlia Resort og Varbergs kusthotell

NB! Eksempler på annonser nederst i artikkelen.

VI TROR at suksess med såkalt innholdsmarkedsføring ligger i skjæringspunktet mellom dyktige mennesker, både formidlere, restauranter og hotellers ansatte, tilgjengelige nettsider og evnen til å fortelle de gode historiene.

I DAG finnes det mer enn ca 1,7 milliarder brukere på facebook, av dem finner vi ca 3,4 millioner i Norge. Stadig flere bedrifter har forstått at det er viktig å være synlig på nettet.

Værtshusvinter 2 - Piggvar_edited.jpg
Vertshuset Bærums Verk.

EKSEMPLER på redaksjonell presentasjon av restauranten/hotellet og dets aktiviteter: konferanseinfo – de gode vin- og matopplevelsene – Afternoon Tea - romantikk, bryllup og høytideligheter - kjøkkensjefen og menyene – historien - intervju med direktør og andre aktuelle medarbeidere – interiør – spabehandlinger - konkurranse – golf/ski/natur og andre opplevelser i nærområdet osv.

NØKKELTALL DAGENS PERSPEKTIV: 38 000 ledere - 13 000 toppledere - opplag: 4.144 - gjennomsnittlig lesetid: 25 min.

Målgruppen: ledere med beslutningsmyndighet, som ofte sitter i innkjøpsutvalg for sin bedrift, har høy utdannelse og inntekt og er aktive brukere av trykte medier.

Ringnes 3.jpg
Ringnes Gård

BAKGRUNN ØYVIND RISVIK/ RISVIK MEDIA: artikkelredaktør i Norsk Ukeblad, redaksjonssjef i Familien, sjefredaktør i Programbladet og sjefredaktør i interiørmagasinet Vi fornyer oss, redaktør i Dissimilismagasinet, Drammensmagasinet ID og Gourmetmagasinet - samt medarbeider/deleier hos VisitDrammen m/nettsteder og forfatter av seks bøker, tre av dem er mat/reisebøker. Har også vært leder av Norske Reisejournalisters Forening i ca. 5 år og har også hatt oppdrag for reklamebyråene Dinamo, Renomme og Tibe.

ARBEIDER I DAG for magasinet Vi over 60, næringslivsavisen Dagens Perspektiv, kulturmagasinet Plot, nettstedet KulturPlot og Reiseliv1, nettstedene VisitDrammen inkl Kurs- og konferanse, DittNorden, Glad i mat og Friminutt. Er også Goodwill-ambassadør for Nordsjælland i Danmark.

Jobber også som film-, teater-, bok-, vin- og matanmelder.

Resort 4.jpg
Vestlia Resort,

WWW.VISITDRAMMEN.NO er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNORWAY. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Nettstedene har 20 mill. brukere og 60 mill. leste artikler pr år.

Demografisk fordeling blant leserne: 46% kvinner og 54% menn.

Aldersfordeling: 18-24 år: 26%, 25-34 år: 34%, 35-44 år: 18%, > 45 år: 22%.

Drammen har 101.586 innbyggere pr 1. desember 2020.

VisitNorway har > 20 mill. brukere med > 60 mill. leste artikler (betalt tjeneste).

Nettstedene VisitDrammen, Kurs- og konferanse, NordiskePerler, Glad i mat og Friminutt er lenket til hverandre og kan samkjøres og er tilgjengelig på både PC, Mac, mobil og IPad.

f2.jpg
Værtshuset Bærums Verk.

NÅVÆRENDE OG TIDLIGERE KUNDER: Værtshuset Bærums Verk, Hotel Bristol, Vestlia Resort, Bardøla Høyfjellshotell og Smakeriet på Geilo, Cafe Bragernes i Drammen, Holmsbu Spa, Ringnes gård, tapasrestauranten San Leandro, Lysebu konferansehotell, Varbergs Kusthotel ved Gøteborg, frokostrestauranten Husmanns Vinstue, Hotel Sankt Petri i København og Sankt Helene feriecenter på Nordsjælland i Danmark.

Øyvind Risvik/ Risvik Media

Solbergsgt 10 c, N-3040 Drammen

Telefon: + 47 90911326

Mail: mail@risvikmedia.no.

Web: www.dittnorden.no.

ANNONSER NETT OG PAPIR

Skjermbilde Annonse Dagens Perspektiv DFDSc.png
Skjermbilde Annonse Dagens Perspektiv 1aa.png
Skjermbilde Annonse Reiseliv1bb.png
Skjermbilde artikkel DittNorden 1d.png

 

DittNorden.no

  • Adresse: Visit Drammen, Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@VisitDrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Visit Drammen

Annonsering

VisitDrammen / DittNorden er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Demografisk fordeling blant våre lesere er 46% kvinner og 54% menn. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post