NETTET - DEN VIKTIGE MEDIEKANALEN: Slik fremsnakker du ditt hotell/restaurant

Vestliakonf 14
Vestlia Resort.

DRAMMEN. Det er tid for framsnakking. Vi håper å kunne presentere deres restaurant/hotell på denne måten: konferanseinfo – de gode vin- og matopplevelsene - oppskrifter – Afternoon Tea - romantikk, bryllup og høytideligheter - kjøkkensjefen og menyene – frokosten - lokal mat og drikke - historien - presentasjon direktør og andre aktuelle medarbeidere – interiør – spabehandlinger - tilbud opphold i samarbeid med DittNorden - konkurranse – golf/ski/natur og andre opplevelser i nærområdet osv. Les mer i presentasjonen under.

Vestlia 23x.jpg
Vestlia Resort.

DITT STED er mer enn antall rom og avstand fra Oslo. Ditt sted har en spennende historie å fortelle.

EKSEMPLER på redaksjonell presentasjon av restauranten/hotellet og dets historie/aktiviteter: konferanseinfo – de gode vin- og matopplevelsene – Afternoon Tea - romantikk, bryllup og høytideligheter - kjøkkensjefen og menyene – frokosten - lokal mat og drikke - historien - presentasjon av direktør og andre aktuelle medarbeidere – interiør – spabehandlinger - tilbud opphold til DittNordens lesere - konkurranse – golf/ski/natur og andre opplevelser i nærområdet osv.
 
LEDERPORTRETT: I tillegg ønsker vi å presentere et forslag til lederportrett av direktør/daglig leder i samarbeid næringslivsavisen Dagens Perspektiv og nettstedet DittNorden (se artikkel Morten Thorvaldsen/Thon Hotels)?
 

FRAMSNAKKE: Kronprins Haakon brukte første gang begrepet «framsnakke». I et intervju snakket han positivt om sin søster Märtha Louise som ikke var til stede. Framsnakking er det motsatte av baksnakking.

Vi er et lite tomannsteam som håper vi kan, på vår enkle, men effektive måte, være med på å framsnakke din virksomhet gjennom annonser, tekst og bilder og gode og informative historier - på nett og papir, på alle våre tilgjengelige nettsider.

I tillegg ønsker vi å følge opp på facebook, twitter og instagram + lenker til en rekke andre facebooksider og kontakter.

Vi har også et samarbeid med næringslivsavisen Dagens Perspektiv, om det kan være av interesse å bli presentert der.

DAGENSPERSPEKTIVREISELIV1VISITDRAMMEN inkl NORGEDITTNORDEN, KURSOGKONFERANSER og GLAD I MAT.

Virker dette interessant, avtaler vi gjerne et uformelt møte evntl arbeidsopphold for å vise hva vi kan tilby.

ØYVIND RISVIK/ RISVIK MEDIA har jobbet 40 år i både ukeblader, aviser og kommunikasjonsbyråer. Er nå hardtarbeidende pensjonist.

Farris Bad 2.jpg
Farris Bad

VI LEVER i etterdønninger av kompliserte krigs- og pandemitider, og en like komplisert økonomisk tid, hvor det å nå ut til publikum synes vanskelig. Vi ønsker derfor å besøke dere og gi artikler og informasjon tilbake, avhengig av hvor mye dere ønsker å presentere.

EKSEMPLER PÅ PRESENTASJONER

DITTNORDEN: Gino Valente og Morten Thorvaldsen/Thon Hotels og Arne Brimis Vianvang og Britannia Hotel og Cafe Bragernes/Drammen og Bristol Hotell

GLAD I MAT: Hallingtapas og Værtshuset Bærums Verk og Cafe Picasso og Grillmester Jan Ivar Nykvist og Ingrid Espelid Hovig.

KURS OG KONFERANSE: Vestlia Resort og Soria Moria

DANMARK: Fredensborg Store Kro

SVERIGE: Gullmarsstrand

FINLAND: Nådendal Spahotell

FRIMINUTT: Elias Akselsen

DRAMMEN: VisitDrammen

NB! Eksempler på annonser i Dagens Perspektiv og DittNorden/VisitDrammen nederst i artikkelen.

Gino 9x.jpg
Gino Valente. Foto: Øyvind Risvik.

VI TROR at suksess med såkalt innholdsmarkedsføring ligger i skjæringspunktet mellom dyktige mennesker, både formidlere, restauranter og hotellers ansatte, tilgjengelige nettsider og evnen til å fortelle de gode historiene.

I DAG finnes det mer enn ca 1,7 milliarder brukere på facebook, av dem finner vi ca 3,4 millioner i Norge. Stadig flere bedrifter har forstått at det er viktig å være synlig på nettet.

Værtshusvinter 2 - Piggvar_edited.jpg
Vertshuset Bærums Verk.

NØKKELTALL DAGENS PERSPEKTIV: 38 000 ledere - 13 000 toppledere - opplag: 4.144 - gjennomsnittlig lesetid: 25 min.

Målgruppen: ledere med beslutningsmyndighet, som ofte sitter i innkjøpsutvalg for sin bedrift, har høy utdannelse og inntekt og er aktive brukere av trykte medier.

Ringnes 3.jpg
Ringnes Gård

BAKGRUNN ØYVIND RISVIK/ RISVIK MEDIA: artikkelredaktør i Norsk Ukeblad, redaksjonssjef i Familien, sjefredaktør i Programbladet og sjefredaktør i interiørmagasinet Vi fornyer oss, redaktør i Dissimilismagasinet, Drammensmagasinet ID og Gourmetmagasinet - samt medarbeider/deleier hos VisitDrammen m/nettsteder og forfatter av seks bøker, tre av dem er mat/reisebøker. Har også vært leder av Norske Reisejournalisters Forening i ca. 5 år og har også hatt oppdrag for reklamebyråene Dinamo, Renomme og Tibe.

ARBEIDER I DAG for magasinet Vi over 60, næringslivsavisen Dagens Perspektiv, nettstedet Reiseliv1, nettstedene VisitDrammen inkl Kurs- og konferanse, DittNorden, Glad i mat og Friminutt. Er også Goodwill-ambassadør for Nordsjælland i Danmark.

Jobber også som film-, teater-, bok-, vin- og matanmelder.

Resort 4.jpg
Vestlia Resort,

WWW.VISITDRAMMEN.NO er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNORWAY. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Nettstedene har 20 mill. brukere og 60 mill. leste artikler pr år.

Demografisk fordeling blant leserne: 46% kvinner og 54% menn.

Aldersfordeling: 18-24 år: 26%, 25-34 år: 34%, 35-44 år: 18%, > 45 år: 22%.

Drammen har 101.586 innbyggere pr 1. desember 2020.

VisitNorway har > 20 mill. brukere med > 60 mill. leste artikler (betalt tjeneste).

Nettstedene VisitDrammen, Kurs- og konferanse, NordiskePerler, Glad i mat og Friminutt er lenket til hverandre og kan samkjøres og er tilgjengelig på både PC, Mac, mobil og IPad.

f2.jpg
Værtshuset Bærums Verk.

NÅVÆRENDE OG TIDLIGERE KUNDER: Værtshuset Bærums Verk, Hotel Bristol, Vestlia Resort, Bardøla Fjelltun, Highland Lodge Hotel & Apartements og Smakeriet Beefbar på Geilo, Cafe Bragernes i Drammen, Holmsbu Spa, Ringnes gård, tapasrestauranten San Leandro, Lysebu konferansehotell, Varbergs Kusthotel ved Gøteborg, frokostrestauranten Husmanns Vinstue, Hotel Sankt Petri i København og Sankt Helene feriecenter på Nordsjælland i Danmark.

Aud og Øyvind Risvik/ Risvik Media

Haugesgate 10, N-3019 Drammen

Telefon: + 47 90911326

Mail: mail@risvikmedia.no.

Web: www.dittnorden.no.

ANNONSER PÅ NETT OG PAPIR

Skjermbilde Annonse Dagens Perspektiv DFDSc.png

 
Skjermbilde Annonse Dagens Perspektiv 1aa.png
Skjermbilde Annonse Reiseliv1bb.png
Skjermbilde artikkel DittNorden 1d.png
VESTLIA RESORTa.jpg

 

DittNorden.no

  • Adresse: Visit Drammen, Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@VisitDrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Visit Drammen

Annonsering

VisitDrammen / DittNorden er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Demografisk fordeling blant våre lesere er 46% kvinner og 54% menn. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post