REFSNES GODS: Intimt gods for de gode konferanser

Refsnes 1_edited

JELØYA VED MOSS. På Refsnes Gods kan man holde kurs og konferanse, kick-off, møter og seminarer i historiske og vakre omgivelser.

Refsnes 13.jpg

REFSNES GODS. Ingen ting er som et vellykket konferanse, med blide og glade mennesker, ivrig etter å lære, lytte, prestere og delta.

WEB: REFSNES GODS

WEB: REFSNES GODS KONFERANSE

Adresse: Godset 5, 1518 Moss

Telefon: + 47 69 27 83 00

Refnes Gods presenterer sine tre konferansepakker og kaller dem Refsnespakke, Godspakke og Basispakke. Alt etter lengde, ønske og behov for konferansen inneholder disse pakkene møterom, teknisk utstyr, internett, fire retters konferansemiddag, petits fours, kake, kanapeer, frukt og nøtter.

I 250 år har gjestfrihet og omtanke for gjestene stått i sentrum for Refsnes Gods. Og de har lang erfaring som vertskap for kurs konferanser og de skreddersyr arrangementer etter ønske. 

Refsnes 16.jpg

Refsnes Gods ligger knapt 45 minutter med bil eller tog fra Oslo, og kommer man vestfra har Bastøfergen hyppige avganger fra Horten.

Så fort man går inn hoveddøren er det som å være i et godt gammelt eventyr, med dype lenestoler i skinn, fyr på peisen, vakker kunst og skulpturer og hyller fulle av gamle bøker. Den lyse havestuen er gjennomført med både stil og eleganse. Her kan man sitte og nyte solnedgangen over Oslofjorden, og den solnedgangen finnes det ikke maken til.

Nede ved stranden ligger godsets egen gjestebrygge, og det fristes med forfriskende turer på fjorden hele året.

Refsnes 17.jpg

Refsnes Gods er et lite og intimt hotell, med bare 61 rom. Men her er det mye vennlighet og hus- og hjerterom for gjestene. Hotellet har alle fasiliteter i tillegg til sin herskapelige ramme rundt både private opphold, selskaper og kurs og konferanser. Her senkes skuldrene enten du er privat gjeste eller har kurs eller konferanse.

Refsnes Gods har 13 møterom, tre salonger og en rekke avskjermede steder man kan sitte i fred. Restauranten har levende lys, elegante gardiner, eikegulv og hvite duker.

Refsnes Gods har et rikholdig utvalg av konferanselokaler å velge mellom for slippe kreativiteten løs. Alle konferanserom har naturlig lys.

Refsnes 3.jpg

Man kan leie hele storsal AB, eller sitte mellom spennende kunst til ære for Moss bys industri i Vanity Fair. De er også stolte over sine vakre mindre konferanserom som Chambre Separe og Opdahl.

Vinkartet på Refsnes Gods ble tildelt Best Award of Excellence av Wine Spector for noe år siden. I vinkjelleren kan gjestene velge blant 7000 sjeldne vinflasker.

Refsnes 19.jpg

Kjøkkenet kalles noe så betegnende som Refsnes Gods` bankende hjerte, og kjøkkensjefen med sin «hvite brigade» legger sin sjel i å tilberede de aller beste gourmetmåltider, basert på sesongens beste råvarer. Resultatet serverer de med stor stolthet.

I Restaurant Munch, eller det lille rommet Soba, med plass til 25 gjester, tilbys alltid sesongens Grand Meny, en klassisk syvretter med alt det beste naturen har å by på. Flotte norske råvarer blir tilberedt med klassiske fransk og italiensk vri. Til alle rettene kan du få utvalgte godbiter fra godsets vinkjeller.

Refsnes Gods har er medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder og ble tildelt Stiftelsen Norsk Kulturarvs Olavsrose for syv år siden, «for ivaretagelse og formidling av de det gamle herregårdshuset kombinert med utsøkt kunstopplevelse».

Av aktiviteter har Refsnes Gods trimrom, badstue, utendørs jacuzzi, petanque-baner, utendørs sjakk, volleyballnett og mye annet til utlån.

I hotells nærhet ligger de kjente kunstgalleriene Galleri Henrik Gerner og Galleri F15.

TEKST: ØYVIND RISVIK. PRESENTASJONEN ER BASERT PÅ REFSNES GODS` HJEMMESIDE

DittNorden.no

  • Adresse: Visit Drammen, Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@VisitDrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Visit Drammen

Annonsering

VisitDrammen / DittNorden er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Demografisk fordeling blant våre lesere er 46% kvinner og 54% menn. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post