VESTLIA RESORT: Seniortrening på Geilo (avsluttet)

Vestlia 27

GEILO. 9. - 12. mai 2021. Sammen med Yngvar Andersen og Annema Refsnes fra team Naardic, inviterer Aller Travel og Vi over 60 alle godt voksne til energiske dager på flotte Vestlia Resort på Geilo.

Vestlia 30.jpg

ANNONSEARTIKKEL.

På Vestlia Resort på Geilo er det Seniortrening med Yngvar Andersen 9. – 12. mai 2021. Yngvar Andersen, som er kjent fra TV-programmene Bedre Puls og To buksestørrelser ned, er med. Han er treneren som har fått mennesker i hele Norge til å bevege seg mer. Nå er det din tur invitert til å trene og høre på foredrag sammen med ham. I tillegg blir det servert mye god og sunn mat.

Målet er å gi deltakerne fantastiske dager spekket med trening, sunn mat, gode foredrag og nye vakker natur på fjellet. Det skal rett og slett være en skikkelig «ta vare på seg selv-dager» for alle seniorer som ønsker å være i fysisk aktivitet, enten en trener to ganger i uka eller hver dag.

WEB: VESTLIA RESORT

Bakkestølvegen 81, 3580 Geilo, Norge

WEB: PÅMELDING: ALLER TRAVEL eller telefon + 47 23896470.

WEB: I samarbeid med magasinet VI OVER 60.

WEB: Dette er NAARDIC.

Vestlia 28.jpg

Disse dagene på Geilo vil passe alle – enten du er nybegynner eller godt trente. Yngvar, med sitt velkjente smil og «berre gjer da»-motto, vil vi sørge for at alle drar hjem motiverte og med stort utbytte og glede av disse dagene. Med seg har han kollega og personlig trener Annema Refsnes, begge er blant Norges beste trenere.

Har du lyst til å finne treningsglede, bli inspirert til å komme i form eller ta din trening til et høyere nivå? Kom malene eller ta med deg partner, venninne eller venn og bli med.

Vi håper og tror at du skal finne akkurat det du trenger for å få ny inspirasjon og motivasjon, ha det gøy og føle deg bra.

Vestlia 7x.jpg

VESTLIA RESORT

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell på Geilo hvor hele familien vil trives. Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og vi byr på en avslappet atmosfære. Her finnes alt fra enkeltrom til luksusleiligheter i en varm og komfortabel lodgestil.

DAGSPROGRAM

DAG 1: Vi møtes på hotellet og sjekker inn. Lett treningsøkt før velkomstmøte og hyggelig middag.

DAG 2: Morgentur med øvelser og tilpasset treningsøkt på ettermiddagen. Yngvar Andersen holder et inspirerende foredrag. Felles middag.

DAG 3: Morgentur med øvelser og tilpasset treningsøkt på ettermiddagen. Tid til å nyte omgivelsene og hotellets fasiliteter. Felles middag.

DAG 4: Siste treningsøkt før utsjekk og individuell hjemreise.

Vestlia 4.jpg

VESTLIA RESORT

9. – 12. MAI (4 dager)

Pris pr person i dobbeltrom: fra kr 4.990.

Tillegg for enkeltrom: kr 1.100.

Prisen inkluderer

3 netter på Vestlia Resort

3 frokost

2 lunsjer

3 middager

All trening og foredrag

Ikke inkludert:

Transport til og fra Vestlia Resort

Drikke til maten

Avbestillings- og reiseforsikring.

 

KOM I GANG MED TRENING. HER ER YNGVARS 3 BESTE TIPS.

Det er helt naturlig at det er vanskelig å komme i gang med trening, men husk at affekten kommer ganske raskt og er fantastisk for kroppen, humøret og energien.

Litt bedre enn ingenting. Det ideelle er å være i bevegelse hver dag, men det trenger ikke være mer enn småtterier noen dager, og fulle økter andre dager. Vi har fem minutters pausegym tre ganger hver dag, som kan være en fin måte og få litt bevegelse i hverdagen.

Det er aldri for for sent å begynne. Rolige gåturer eller økter er veldig bra for helsa, men husk å legge inn et par omganger med pulsøkning også, det gir kjempeeffekt.

PRESENTERT AV ØYVIND RISVIK FOR VESTLIA RESORT.

DittNorden.no

  • Adresse: Visit Drammen, Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@VisitDrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Visit Drammen

Annonsering

VisitDrammen / DittNorden er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Demografisk fordeling blant våre lesere er 46% kvinner og 54% menn. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post