VESTLIA RESORT: Påskesol og fjellmagi

Sport 6_edited

GEILO. Påskedager på Vestlia Resort er som skapt for ekte ski- og skøyteglede – og frisk isbading i Ustedalsfjorden. Velkommen til Norges påskeeldorado.

Sport 16.jpg
 

ICEBATHING I USTEDALSFJORDEN. Isbading er påskens friskeste opplevelse. Isbading gir deg et skikkelig endorfinrush! Og når isbadingen er vel gjennomført, venter Vestlia Resorts badstuvarme på å varme opp igjen de tøffeste av de tøffe.

Opplev påsken på Vestlia Resort på Geilo: BOOK HER

VESTLIA RESORT er et lunt og koselig lodgehotell på Geilo hvor hele familien vil trives. Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og de byr på en avslappet atmosfære. Her finnes alt fra enkeltrom til luksusleiligheter i en varm og komfortabel lodgestil.

VESTLIA RESORT

Bakkestølvegen 81

N- 3580 Geilo

mail@vestlia.no

Telefon: 32 08 72 00

Fax: 32 08 72 01

Book rom HER

Påmelding Skarverennet.

Isbading i Ustedalsfjorden er noe av det kaldeste du kan gjøre på fjellet. Enten du tror det eller ei, isbading er noe som passer for alle! Guiden Hilde fra Vinternatt deltar fra start til slutt og sikrer en uforglemmelig opplevelse kombinert med høy sikkerhet.

Vinternatt arrangerer isbading gjennom hele vinteren, enten på Geilo eller Ustaoset.

Sport 2.jpg
 

Etter isbading vil du oppleve et rush, hvor blodet igjen strømmer ut i kroppen og for mange vil dette oppleves som en lykkefølelse! Endorfinene strømmer på og den gode følelsen av å komme opp av vannet blir forsterket.

Frisk og god kan du vandre av isen, med et nytt bilde til sosiale medier og ikke minst en mestringsfølelse! Godt bad.

Sport 3_edited.jpg
Håvard Bøkko på skøytetur på Ustedalsfjorden.

SKATEGEILO. Nå kan du gå på skøyter i verdensmesteren Håvard Bøkkos skøytespor. SkateGeilo er skapt i regi av Vestlia Resort med målet å gi mer til deres gjester og til lokalfolk.

Ustedalsfjorden, nordvest for Vestlia viser seg fra sin beste påskeside – 20 cm tykk is (gjelder oppmerkete baner), velegnet for all slags skøytesport. Det brøytes en 2 km lang oppmerket bane med 10 m bredde.

Sport 18_edited.jpg
 

HÅVARD BØKKO LÅNER UT KLAPPSKØYTER. Verdensmester Håvard Bøkko står for utleie av klappskøyter fra Zandstra; skøyter med langrennsbinding NNN og NNN BC – bruk dermed dine egne skistøvler!

Utleiepakken består av skøytestål med binding, ispigger og hjelm. Snakk med resepsjonen på Vestlia Resort. Pris: Kr 200.- per stk for 3 timer

Sport 5_edited.jpg
En entusiastisk Geilogjeng har skapt Norges største skøytebane.

I tillegg fins ishockey-/kunstløp-/friskøytebane ved Badestranden på nordsiden av fjorden. Banen nås fra Vestlia Resort ved å følge merkebånd i nordvest retning mot fjorden. Den er merket fra resepsjonen.

Alle typer skøyter passer. Bruk staver for bedre stabilitet. Hjelm forebygger. Kle deg godt!

Ta med kølle og puck/ball for lek langs banen. Spark passer godt – bruk brodder. Om du går, er brodder/piggsko sterkt å anbefale. Isløping er en voksende aktivitet – vår skøytebane passer utmerket!

Sport 4.jpg
 

LØYPENE PÅ GEILO. Geilo er skiglede for hele familien! Løypene på Geilo er egnet for alle, fra nybegynnere til erfarne alpinister. Skibakkene ligger på begge sider av dalen som omgir Geilo sentrum, og du kan bruke samme heiskort i alle heiser.

Skibussen tar deg fra den ene siden av dalen til den andre. Skisesongen varer fra rundt midten av november til slutten av april.

Sport 10.jpg
 

Langrennski: Geilo og Hol Kommune er blant de beste områdene i Norge for langrennski og har mer enn 500 kilometer preparerte løyper både i dalene og på fjellplatåene. Sesongen starter i oktober/november og varer helt til mai. De mest ivrige langrennsløperne kan gå på ski i de høyere fjellområdene helt til juni.

Finn ditt skiparadis på Geilo. Her finner du løyper som passer for alle, fra barn og nybegynnere til erfarne skientusiaster

Sport 14.jpg
 

Alpint: Geilo sentrum er omkranset av 21 heiser og 45 alpinløyper fra barneområder til terrengparker og svarte bakker. Du kan bruke samme skipass i alle heiser. Skibussen tar deg enkelt fra den ene siden av dalen til den andre slik at alle løyper er lett tilgjengelige.

Sport 15.jpg
 

BARN OG NYBEGYNNERE. På begge sider av dalen finner du områder som er tilpasset barn og nybegynnere og disse ligger i baseområder og er forbundet med større bakker og heiser. Geilo har flere skiskoler som gjerne hjelper deg med skikjøringen og teknikken. I alle baseområder, kan du også leie moderne og nypreparerte ski for alle nivå.

I bakkene er det ikke bare skiopplevelser som venter. Ta en pust i bakken og nyt et godt måltid på en av 8 spisesteder med hvert sitt unike konsept.

Geilos langrennsløyper opprettholdes etter en høy standard gjennom hele vinteren og påsken. De er gratis å bruke og det finnes et bredt spekter av nivåer på løypene - alt fra korte, flate områder for nybegynnere til mer utfordrende løyper langs fjelltoppene.

Sport 13.jpg
 

UNDER HALLINGSKARVET. Majestetisk ligger Hallingskarvet og vokter over alt og alle, og rundt fjellet ligger milevis med innbydende løyper.

Her kan du la stillheten og naturen omslutte deg. Flere av langrennsløypene er knyttet til DNTs oppmerkede løyper på Hardangervidda og i Skarvheimen. I tillegg finnes det lysløyper rundtomkring i hele kommunen; Hovet, Hagafoss/Hol, Geilo og Dagali. Turløypene rundt Ustedalsfjorden er som skapt for barnefamilier med informasjonsskilt om områdets natur og kultur.

Geilo og Hol Kommune er blant de beste områdene i Norge for langrennski og har mer enn 500 kilometer preparerte løyper både i dalene og på fjellplatåene.

Sport 12.jpg
 

De flotte langrennsløypene er gratis å bruke og det finnes et bredt spekter av nivåer på løypene - alt fra korte, flate områder for nybegynnere, til mer utfordrende løyper langs fjelltoppene. Langrennsløypene her på Geilo holder en høy standard gjennom hele vinteren og preppes og holdes ved like av Geilo Sti- og Løypelag.

Se når løypene sist ble tråkket. Gå til skisporet.no.

Sport 9.jpg
 

LØYPEKART OG TURFORSLAG: Skituren trenger ikke være lang for at den skal være fin! Terrenget på mange av de korte turene er gjerne morsomme og småkuperte løyper. På Geilo finner du skiløyper som passer for alle og byr på vakker natur og utsikt!

For turbeskrivelser anbefaler vi å bruke Outdoor Active sin app, eller det interaktive kartet, hvor du vil finne detaljert informasjon om turene.

Tips! Følg Visit Geilo og Geilo Sti- og Løypelag sine facebook-side hvor det jevnlig legges ut oppdateringer, turforslag og førerapport.

Last ned løypekart HER.

Gå til interaktivt kart HER

Sport 17.jpg
 

SKARVERENNET 50 ÅR er et av verdens største skirenn (kalt «verdens største skifest») og arrangeres 20. april 2023. Løypa går langs Hallingskarvet fra Finse til Ustaoset og ble arrangert første gang i 1974. 

Årets renn er den 50. utgaven av Skarverennet, den originale løypa fra Finse til Ustaoset, arrangeres lørdag 22. april. Mer enn 5000 har allerede sikret seg startnummer. Vi går 37 km fra Finse, over høyfjellet og til Ustaoset. Det blir tre drikkestasjoner og smørehjelp ved start og underveis.

Det er selvsagt også mulig å melde seg på den alternativa løypa fra Haugastøl til Ustaoset på 25 km.

Etter målgang blir det Afterskarv på Vestlia Resort med livemusikk og stor stemning.

For mer informasjon om rennet og kjøp av billett: www.skarverennet.no.

Påmelding Skarverennet.

Meld deg på Skarverennweekend på Vestlia Resort her: se www.vestlia.no.

Nå kommer det jevnt inn med nye påmeldinger, forteller nettstedet Skarverennet.no.  Interessen for å bruke naturen og være på tur har økt enormt under perioden med nedstengning, dette tyder på at det kan bli flere enn før som vil sikre seg en billett til 2023-utgaven av Skarverennet.

Vårt beste tips er at du ikke venter for lenge med å melde deg på.

 

LES MER OM SKARVERENNET - påmelding

22. april 2023.

VESTLIA RESORT

Adresse: Bakkestølvegen 81, 3580 N-Geilo

Telefonnummer: + 47 32 08 72 00

BOOK pakketilbud HER.

Flere aktiviteter på Geilo

HEISBASERT KJELKEKJØRING – ACTION I AKEBAKKEN: DagaliVinteraktiviteter, Aking

Fra 12 år, eller 10 år i følge med en voksen – Spennende aking for hele familien.

SNØSCOOTER OG SNØRAFTING: Vinteraktiviteter, Snøscooter. Moro med snøscooterkjøring og rafting

DittNorden.no

  • Adresse: Visit Drammen, Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@VisitDrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Visit Drammen

Annonsering

VisitDrammen / DittNorden er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Demografisk fordeling blant våre lesere er 46% kvinner og 54% menn. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post