VESTLIA RESORT: Velkommen til vinterfjellet

Vinterferie_edited

GEILO. Vinterens mest etterlengtede ferie, vinterferien, er snart i gang, og Vestlia Resort gleder seg til å se alle som er glad i fjellet, god mat, lange skiturer, hopp og sprut i Eventyrbadet, spa og velvære og fartsfulle opplevelser i slalåmbakkene. Velkommen til fjells!

JanVest 6.jpg

VESTLIA RESORT har en fantastisk beliggenhet på Geilo! Kun 10 meter fra skibakkene og preppede skispor som tar deg igjennom det vakreste fjellandskap. Innendørs venter bowlinghallen, et morsomt lekeland, badebasseng Eventyrbadet, en vidunderlig spaavdeling og vår herlige restaurant. Vi har alt det en herlig skiferie skal by på, og kan garantere deg et spennende avbrekk fra hverdagen.

NB! De har noen få vinterrom igjen, så det gjelder å være kjapp.

Geilo har for tredje år på rad stukket av med prisen "Norway's Best Ski Resort"🤩

De jobber hardt året rundt for at alle skal få en god opplevelse på Geilo, så dette er Vestlia Resort veldig stolte av å være en del av!

BOOK HER.

VESTLIA RESORT er et lunt og koselig lodgehotell på Geilo hvor hele familien vil trives. Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og de byr på en avslappet atmosfære. Her finnes alt fra enkeltrom til luksusleiligheter i en varm og komfortabel lodgestil.

VESTLIA RESORT

Bakkestølvegen 81

N- 3580 Geilo

mail@vestlia.no

Telefon: 32 08 72 00

Fax: 32 08 72 01

DittNorden.no

  • Adresse: Visit Drammen, Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@VisitDrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Visit Drammen

Annonsering

VisitDrammen / DittNorden er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Demografisk fordeling blant våre lesere er 46% kvinner og 54% menn. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post