VESTLIA RESORT: Velvære for kropp og sjel

Spa 13 website_edited

GEILO. Invester i tid i deg selv og oppnå et sunnere liv for kropp og sjel. Vestlia Resorts profesjonelle spaterapeuter gir deg alt fra klassisk massasje og hudpleie til nydelige aroma- og leireinnpakninger. Her finner du et innbydende basseng, et hvilerom, en jacuzzi, en kaldkulp og to typer sauna. På Vestlia Resort finner du et velværespa der gjestene kan søke ro og avspenning.

Spa 7 generelt.jpg

VELVÆRESPA PÅ VESTLIA RESORT. Opplev en verden av velvære med Vestlia Resorts fantastiske behandlinger som pleier kropp og sjel. Nyt avslappende innpakninger eller en av deres spesial behandlinger som løser opp spenninger og stresspunkter.

VESTLIA RESORT

Bakkestølvegen 81, 3580 Geilo, Norge

Telefon: +47 32087200

Mail: mail@vestlia.no

spa@vestlia.no

+47 32 08 72 20

BOOK SPA HER.

Ta en titt på menyen, du velger selv hva som passer best for deg

Spa 2 ansikt.jpg

ANSIKT

Vestlia Relax Anti-Age

Babors eksklusive high-tec-behandling virker meget nærende og oppstrammende. De benytter anti-age-ingredienser som fyller ut linjer og etterlater huden frisk og glatt. Avsluttes med massasje av hodebunn, hender og føtter.

Babor Special Treatment

Her «crasher» og metter de huden din i de edleste dråper fra Babors ampulleserum. Resultatet er strålende glød, vitalitet og foryngelse. Fantastisk fuktighetsboost til en trett, tørr og livløs hud. En spesialmaske påføres og mens denne virker masseres hodebunn, hender og føtter.

Babor Special Treatment Grand Cru Rose Glow

Treatment med Roseampuller og Arganolje. En aktiv Antirynkebehandling til deg som elsker duften av rose og eksklusive ingredienser. Grand Cru Rose Glow gir huden din optimalt med spenst og energi.

Dr. Babor

Våre meget anerkjente cosmeceutical behandlinger som jobber målrettet på alle hudtyper. De avanserte og aktive virkestoffene virker reparerende på huden og gir effektive og synlige resultater. Inkluderer dyprens, peeling, tilpasset Serum, og ansikt massasje. En spesial maske påføres og mens denne virker masseres hodebunn, hender og føtter.

Spa 8 hudpleie.jpg

Dr. Schrammek «Green Peeling with Spa Feeling

Velvære og ren nytelse i kombinasjon med oppfriskende Green Peel Fresh Up. En omfattende behandling som gir huden sunnhet, styrke og spenst. I denne skreddersydde Green Peel behandlingen får du dyprens, spesialmaske og massasje av ansikt skuldre og hodebunn. Avsluttes med hånd og fotmassasje. Behandlingen passer alle hydtyper.

Babor Basic hudpleie

Resultatorientert behandling som blir tilpasset hudtype og behov. Hudanalyse, rens, peeling, ampulle og maske.

Massasje av ansikt, nakke og skuldre.

Spa 15 herre.jpg

Basic Herrebehandling

En maskulin behandling tilpasset mannens hudtype og behov. Rens, peeling, serum og maske. Massasje av ansikt, nakke og skuldre.

DR. SCHRAMMEK GREEN PEELl

Green Peel er 100% naturlig, med aktive plantestoffer som stimulerer og behandler huden fra innsiden. Dette gir huden en komplett næringstilførsel og setter i gang naturlige regenereringsprosesser.

Man skal ikke benytte badstue ETTER behandlingen.

Ved graviditet, hudsykdom og andre ulike tilstander skal man avvente med Green Peel behandling.

Derfor vil de profesjonelle terapeutene gjennomføre en konsultasjon for å tilpasse behandlingen etter ditt behov. Spørreskjema fylles ut sammen med terapeuten. Se spørreskjema HER.

Green Peel Fresh Up

En mild urtebehandling populært kalt «Party Peel». Denne behandlingen gir en naturlig hudfornyelse med fantastisk glød, helt uten irritasjoner. Dermed kan du gå i selskap eller på jobb rett etter behandlingen. Passer alle og alle hudtyper og setter i gang ulike prosesser: bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud.

Spa 14 Greenx.jpg

Green Peel Energy

En noe dypere behandling enn Fresh Up. Behandlingen har effekt på linjer, store porer og akne og kan vise til meget gode resultater på problem hud. Green Peel Energy gir en umiddelbar effekt og passer perfekt den travle mann/kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen. Du kan bli litt rød rett etter peelingen men dette roer seg ned i løpet av noen timer.

Green Peel Classic

Den sterke behandlingen bruker aktive plantestoffer og forbedrer ujevn hud, store porer, akne, linjer og pigmentflekker. Green Peel Classic er veldig stimulerende og gir en total hudfornyelse. Behandlingen følges opp med en oppbyggende fuktighetsbehandling.  Hjemme bruker du tilrettelagte produkter.

De profesjonelle terapeutene gjennomfører en konsultasjon for å tilpasse behandlingen etter ditt behov.

Green Peel Øyenkontur-behandling

Dr.Schrammek Green Peel Eye Contour Treatment motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Huden under øynene er tynn og har små kappilærer som kan bli tette og misfarget. Behandlingen virker drenerende og øker mikrosirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet med langsiktig virkning. Dr.Schrammek’s øyebehandling er en effektiv forbeyggende behandling mot linjer, mørke ringer og poser under øynene. Etterlater en behagelig følelse av velvære.

Spa 13 Relax.jpg

KROPP

Nye Vestlia Relax

En fantastisk og avslappende opplevelse der den nydelige duften av Neroli appelsinblomst står i sentrum.  Behandlingen starter med bodyskrubb og deretter et mykgjørende hydrobad. Skrubben fjerner døde hudceller, øker sirkulasjonen og forbereder huden til å ta imot fuktigheten. Etter badet får du en beroligende massasje med appelsinblomst-oljen. Du blir deretter pakket inn i den velduftende Neroli kroppsinnpakningen. Mens denne nytes får du massasje av ansikt og hodebunn.

Behandlingen utføres ikke på gravide eller de med høyt blodtrykk og hjerteproblemer.

Spa 5 champagne.jpg

Champagne- og roseseremoni for to

En 5-stjernes behandling i særklasse for to. Behandlingen starter med et sprudlende champagnebad hvor dere sammen nyter de eksklusive dråpene og røde bær med sjokolade. Etter det fantastiske badet får dere den avslappende behandlingen med hver deres terapeut i separate kabinetter.  Den behagelige kroppsmassasjen inkluderer en velduftende og fuktighetsgivende kroppsinnpakning. Mens innpakningen pleier og mykgjør gis en oppfriskende ansiktsmassasje med ampulle og fuktighetsmaske. Avsluttes med lett hodebunnsmassasje.

Spa 10 leire.jpg

INNPAKNINGER

Leireinnpakning

En gjenoppbyggende behandling med ekte leire som lindrer, mykgjør og gir nytt liv til trette muskler og livløs hud. Den organiske sorte Moor-Mud leiren er meget rik på mineraler og sporstoffer og har dermed også en rensende og peelende effekt på huden. Mens du nyter den varme kroppsinnpakningen får du massasje av ansikt og hodebunn. Behandlingen avsluttes med lett kroppsmassasje og remineraliserende fuktighetskrem.

Behandlingen utføres ikke på gravide eller de med høyt blodtrykk og hjerteproblemer.

Spa 1 Alge.jpg

Algeinnpakning

En meget nærende og utrensende kroppsbehandling med den unike blågrønne Spirulinaalgen. Dette er en ferskvannsalge som har et særdeles høyt næringsinnhold og gir dermed optimal fuktighet og etterlater huden stram og glatt. For å få mest mulig ut av vår berømte Spirulinaalge poleres kroppen først med bodyskrubb og deretter påføres den varme algen. Mens du nyter kroppsinnpakningen får du massasje av ansikt og hodebunn. Behandlingen avsluttes med fuktighetsgivende og velduftende kroppskrem.

Behandlingen utføres ikke på gravide eller de med høyt blodtrykk og hjerteproblemer.

Fuktighetsinnpakning

En nydelig og avslappende fuktighetsgivende behandling med en fantastisk duft av Neroli appelsinblomst. Vi starter behandlingen med å gi deg en myk skrubb med tørrbørsting. Skrubben fjerner døde hudceller, øker sirkulasjonen og forbereder huden til å ta imot fuktigheten. Deretter får du en beroligende massasje med Neroli Blossom oil. Vi pakker deg så inn i den velduftende Neroli kroppsinnpakningen. Mens denne nytes får du massasje av ansikt og hodebunn.

Behandlingen utføres ikke på gravide eller de med høyt blodtrykk og hjerteproblemer.

SPA SPESIAL

Anti-Stress

En totalt avslappende topp-til-tå behandling. Vi starter behandlingen med avspenning og lindrende ryggmaske. Nyt så en kroppsmassasje som frigjør spenninger og stresspunkter hvor fokus er hender, føtter, hodebunn og mage. Avsluttes med en fantastisk hodebunnsbehandling som inkluderer massasje og fuktighetsmaske som virker nærende og reparerende på hår og hodebunn. Håret svøpes så inn i varme velduftende kluter.

Spa 4 candel.jpg

Candle massasje

Her starter de behandlingen med lett skrubb for å forberede huden til å ta imot den nydelige voksaktige oljen.

Velværemassasje med varm herlig duftende voksaktig olje fra levende lys. Utrolig mykgjørende og fuktighetsgivende. Huden føles glatt og silkemyk etter denne behandlingen.

 

Spa 11 mamma.jpg

Snart mamma

Mild og behagelig kroppsbehandling tilpasset hennes behov. Fotskrubb og massasje av føttene. Tilpasset massasje av rygg og nakke. Nydelig hånd og arm-massasje. Avsluttes med massasje av ansikt og hodebunn.

Spa 9 klassisk.jpg

MASSASJE & SKRUBB

Klassisk massasje

Dyptvirkende massasje som løser opp ømme punkter og spenninger.

Terapeuten tilpasser behandlingen etter ditt behov.

Spa 3 aroma.jpg

Aromamassasje

En avslappende, rolig og behagelig massasje med aromatiske oljer. Behandlingen er fantastisk både for kropp og sinn og gir en helhetlig følelse av velvære.

Anti Stress So Pure LX hodebunnsbehandling

Lukk øynene og slapp av. Her strykes tanker og stress ut av hodet. En luksuriøs spesialdesignet Keune So Pure behandling som løser opp stresspunkter og stram hodebunn. Behandlingen starter med massasje av nakke skuldre og hodebunn. Deretter svøpes håret inn inn i en hår- og hodebunnskur med varme velduftende håndklær. Behandlingen avsluttes med nydelig fotmassasje.

Spa 6 fjellskrubb.jpg

FJELLSKRUBB

Frisk fjellskrubb

Kroppsskrubb med en duft av velvære.

Når huden føles tørr og livløs er dette behandlingen for deg. En profesjonell bodyskrubb fjerner effektivt døde hudceller og gjør huden ren, frisk og glatt. Etter skrubben påføres et tilpasset fuktighetsprodukt som nå vil trekke godt inn og huden og gi optimalt med fukt og næring.

Vi kan tilby 3 ulike behandlinger utifra ønske og behov.

Spa 12 minispa.jpg

Minispa

Velg én eller flere av dine favoritter og skreddersy din spadag.

ANSIKTSMASSASJE

Lett rens og massasje av ansikt.

RYGGMASSASJE

Løser opp muskelspenninger og gir øket bevegelighet i relevant område.

FOTMASSASJE

Løser opp spenninger og blokkeringer i føtter og legger

SKULDER, NAKKE OG HODEBUNNSMASSASJE

En helhetlig avslappende og effektiv massasje med fokus på stresspunkter.

DittNorden.no

  • Adresse: Visit Drammen, Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@VisitDrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Visit Drammen

Annonsering

VisitDrammen / DittNorden er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Demografisk fordeling blant våre lesere er 46% kvinner og 54% menn. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post