WALLMANS: Atmosfære, historisk - og elendig mat

Wallmanns 1_edited

OSLO. "Smaken av kattepiss". Wallmans Oslo holder til i sjarmerende historiske lokaler, i den gamle ”Mølla” ved Akerselva på Sagene. VG ga dem terningkast 2. Det var ikke mye å skryte av.

Wallmanns 2.jpg

KURS OG KONFERANSER. På Wallmans Oslo har de 20 års fartstid i bransjen og hevder seg å være eksperter på feiring og eventer.

TRIPADVISER:

FOR: Feiret julebord her, hadde vip-plassene som var helt suverene. Kjempe god oversikt under hele showet. Maten var i særklasse, fantastisk fra forrett til dessert. Showet var variert og underholdene, hyggelig ansatte.

IMOT: Hvorfor går man hit? I troen på en fantastisk kveld med god mat? Vil du ha vulgær underholdning med elendig mat, er dette absolutt stedet for deg.. Underholdning, hvis man kan kalle det, det, gjør meg flau, særlig på vegne av de som er på scenen.

Dette mener Wallmans om seg selv:

Med eget kjøkken, egne kokker, servitører, bartendere, artister til underholdningen, scene, lys- og lydteknikker og egne vakter, tilbyr de alt du trenger for å få et vellykket arrangement.

Wallmans Oslo holder til i sjarmerende historiske lokaler, i den gamle ”Mølla” ved Akerselva på Sagene. Det gamle garnspinneriet fra midten av 1800-tallet med mursteinsvegger og store glassvinduer har i de siste årene vært et lokale for kjente aktører innen restaurant- og underholdningsbransjen. Blant annet har Gino Valentes restaurantkonsept ”Cabaret” og innspillingene av ”Casino” med Halvard Flatland funnet sted her. Latter, applaus og duften av god mat har med andre ord sittet i veggene på Mølla allerede fra 80-tallet.

I oktober 2000 kunne Wallmans Salonger åpne dørene i Mølla og invitere publikum til en reise inn en annen verden. Allerede når du går over broen ved den brusende fossen og inn i vår foajé, vil du legge merke til den helt spesielle atmosfæren. Her kan du henge av deg yttertøyet og nyte noe godt i glasset mens vertskapet spiller musikk som får deg i stemning. Snart blir du tatt med inn i deres showsal, hvor vi blir ført til bordet der vi skal få oppvartning og underholdning hele kvelden avdedikerte artister. Rett etter rett, shownummer etter shownummer – det er en reise i et bekymringsløst univers!

Og nettopp derfor er ”Leave Happier” vårt kundeløfte. Vi lover å gjøre vårt beste for at når du forlater salongen på kvelden – skal du du forlate oss litt lykkeligere enn da du kom.

Wallmanns 3.jpg

Forslag til meny

Gresskarsuppe med ristede gresskarkjerner, syltet gresskar og urteolje.

Skalldyrsalat.

Indrefilet av okse med trøffelsaus, sesongens grønnsaker, potetpuré med rotfruktchips

eller

Kveite med safransaus sesongens grønnsaker, potetpuré med rotfruktchips.

Skogsbærmousse med bringebær coulis, mini marengs og krystalisert sjokolade.

 

2.png

11. november 2021 - Godt i VG. Dette mener Mathis Steinbru om Wallmans - og gir dem terningkast 2.

«Danser-servitør-sangerne skal ha applaus for innsatsen, for de har jobbet hardt i mange timer. De som eier showet burde derimot ha jobbet mer. En kveld på Wallmans kan kanskje fungere for selskap på tur der nostalgien ligger latent, promillen er høy og ønsket om å se en halvfrekk forestilling mens man synger allsang er stort. Men showet er slitsomt, det er lite bra.

Og maten, den er mindre god enn showet».

Presentasjonen inkl bilder er basert på Wallmans egen hjemmeside og TripAdviser.

DittNorden.no

  • Adresse: Visit Drammen, Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@VisitDrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Visit Drammen

Annonsering

VisitDrammen / DittNorden er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Demografisk fordeling blant våre lesere er 46% kvinner og 54% menn. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post