HOTEL KLUBBEN: Showhotellet

Klubben 4

TØNSBERG. Hotel Klubben ligger midt sentrum av Tønsberg og er et perfekt utgangspunkt for å oppleve byen.

KLIKKANNONSE VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK.

Annonse banner 980x300x.gif

 -----

Klubben 9.jpg

HOTEL KLUBBEN. Å bo på Hotel Klubben i Tønsberg skal ifølge hotellets egen nettside være en minnerik opplevelse. De har 146 hotellrom midt i Tønsberg sentrum og har en av byens beste restauranter og konferanserom som passer alle behov. Men likevel ser den utrivelig majestetisk ut.

HOTEL KLUBBEN

Adresse: Nedre Langgate 49, 3126 Tønsberg

Telefonnummer: 33 35 97 00

Jeg ser den hver gang jeg kjører fra Drammen til Hvasser. Hotel Klubben. En tung, rød bunkers av murstein. Et dramatisk bygg som inviterer til ro midt oppe i det hektiske kanalområdet 100 meter unna, et bygg som strekker seg etter Vestfoldlyset og det blå vannet. Det er nesten som om Hotel Klubben er en ulydig stor rampunge blant Tønsbergs gammeldagse hvite småhus.

Jeg kjenner hotellet etter å ha vært på en lang rekke sommerrevyer de siste 40 årene. Enten det har vært med Juster, Wesenlund, Dizzie Tunes, Benny Borg eller en hyllest til Jahn Teigen. Hotel Klubben var et hotell jeg forbandt med humor, latter og vanvittige stunts. Et sted uten stress og mas og mulighet for stillhet. Men likevel litt utrivelig majestetisk.

(Jeg har ikke bodd på Hotell Klubben de siste ti årene, så dette er en presentasjon basert på hotellets egen hjemmeside).

Klubben 2.jpg

HVA MENER GJESTENE OM HOTEL KLUBBEN?

Basert på nettstedet TripAdviser.

FOR

- Trivelig og hyggelig betjening sørger for en lun atmosfære. Rent og pent.

- Hyggelig betjening, parkering i umiddelbar nærhet til resepsjon, fine rom som kunne behøvd økt effekt på sommeren. Spesielt glad over å finne "verdens beste ost", Kraftkar fra Tingvoll Ost på frokostserveringen. Historisk sus i gangene med flotte malerier av Norgeseliten i revy.

- Kulinarisk opplevelse på restauranten! De ekstravagante tilleggs rettene vi fikk inkludert var helt fantastiske. Servicen står til en sekser. Anbefales på det varmeste!

- Dette hotellet anbefales på det sterkeste! Veldig hyggelig personale, ypperlig rom.

- Bestilte for 2 netter og siste natten fikk vi oppgradering til deluxe dobbeltrom med balkong. Fantastisk frokost, og nydelig utsikt fra rommet. og med en veldig god seng.

- Jeg bodde en natt her, med rom i fronten. Fantastisk utsikt over kanalen og Kalnes. Ble tatt godt i mot av hyggelig betjening, og hadde en flott frokost i den restaurerte frokostsalen. Den var i 60' tall stil, og var bare helt nydelig.

Klubben 3.jpg

IMOT

- … men det var en eim av gammel røyklukt. Et godt tips hadde vel vært å ta bort vegg til vegg teppene.

- Nettsiden viser et flott bilde av De luxe rommene, så da gikk vi for det. Gammelt og slitt, rekkverket på terrassen var rustent og løst. Terrassen var også fult av sigarettaske og sneiper. Det var ikke verdt prisen

- Et helt ok sted.

- Et vanlig hotell, verken mer eller mindre, har det som trengs men ikke noe mer.

- Det som trakk ned opplevelsen, var at det ikke var mulig å kjøle ned rommet. Det var svært varmt, noe som gjorde nattesøvnen redusert. Hotellet hadde ikke flere vifter igjen. Vi fikk låne en privat vifte fra en ansatt den første natta, og valgte deretter å kjøpe en ny vifte for å holde ut varmen. Ville ikke anbefalt hotellet i sommervarmen.

- Hotellet hadde gjort en feil, som de etter hvert innrømmet, slik at vi ikke fikk det rommet vi hadde bestilt men et langt dårligere rom. For dette ble vi, etter mye unødvendig diskusjon, tilbudt en øl i kompensasjon!

- Tre grove sikkerhets mangler. Ikke rent, dårlig luft, ikke verdt over 3000 for to netter. Vindu mot bakgården, søppel lukt helt opp til 5 etg.

Klubben 10.jpg

HOTEL KLUBBEN

Hotel Klubben i Tønsberg ønsker å gi gjester og konferansedeltagere en minnerik opplevelse. De ønsker å ta vare på den unike historien samtidig som de henter ny inspirasjon fra dagens trender. I 2020 startet de den største renoveringen i Hotel Klubbens historie, inkludert en helt ny resepsjon, frokostsal, lobbybar og ombygging av konferanselokalene.

Nå er første og andre etasje totalrenovert, inspirert av 60-tallets trender og de gleder seg til å ta fatt på resten av hotellet i løpet av det neste året.

Klubben 5.jpg

HISTORIEN

På tomten Hotel Klubben ligger på har det vært drevet hotell siden 1877. Den gangen under navnet Victoria Hotel. I 1912 ble det gjennomført en stor ombygging, og det ble da og bygget et stort konsert- og festlokale, noe som i dag er hotellets ballsall.

Ballsalen er forøvrig fredet og fremstår slik ballsalen var tenkt for nesten hundre år siden. På 50- tallet så man at Tønsberg manglet et hotell med show og kulturscene, og hotellet slik vi kjenner det idag sto ferdig i 1967.

Siden den gang har Hotel Klubben vært kjent for sine show, god mat og drikke og hyggelige betjening.

Klubben 6.jpg

REVY

Revy er en unik lobbybar med avslappet loungefølelse, en lobbybar som gir en innbydende og avslappe loungefølelse. Lobbybaren serverer deilig mat, cocktails, vin og alkoholfrie drinker. Her kan vi nyte de stilige omgivelsene med historiske bilder og tøft interiør – perfekt for kollegatreff etter jobb, lunsj eller bare en drink. Hvis været tillater det så er det bare å trekke ut på den store terrassen.

Revy er oppkalt etter Hotel klubbens historie som show- og revyscenen i Tønsberg. På veggene finner vi minner fra 60 år med showhistorie.

ANDRE ETASJE

Andre Etasje er det nyeste tilskuddet på Hotel Klubben. Kjøkkenet er åpent med innsyn til kokkene som tilbereder mat med hovedsakelig lokale råvarer, men med innspill fra andre deler av verden. De har fokus på rene smaker og sesongbaserte råvarer.

Andre etasje er et uformelt sted. En storstue som har tilført det nye lokalet impulser som vekker dette nye konseptet til live i en tidsriktig og moderne innpakning.

Klubben 7.jpg

FRA MENYEN PÅ RESTAURANT ANDRE ETASJE

Sjøkreps: Sjøkreps fra Hvasser, ristede mandler, hvit Hvasser asparges og beurre blanc av blåskjell

Piggvar: Smørstekt piggvar, selleri, syltet rips, mandelpoteter, aromatique saus

Andebryst: Andebryst sous vide, glasert løk, fermentert solbærpure, stekte morkler, mandelpoteter og malbec saus

Jordbær: Jordbærmousse, ferske jordbær, hvit sjokolade iskrem, tjukkmelk-saus med mynteolje.

Klubben 8x.jpg

KONFERANSER

Enten man planlegger en kvartalspresentasjon, konferanse, årsmøte eller generalforsamling, har Hotel Klubben lokalene som passer for ethvert arrangement. Klubben Scenen er hotellets største og mest fleksible konferanselokale og kan ta opptil 635 deltagere.

Sammen med 13 andre møtelokaler er det mange muligheter. Noen ønsker også et opplegg som går over flere dager. Som totalleverandør, kan de hjelpe til med alt fra møte på dagen, middag på kvelden og overnatting. 

Styrerommet

Styreromme har et stort styrebord til 13 personer med alle tilkoblinger i bordet. Styrerommet har utsikt utover den vakre Tønsbergfjorden. Her ligger alt til rette for et vellykket styremøte. 

Green Room

Green Room har utsikt over den Tønsbergfjorden, og kan settes opp akkurat slik kunden ønsker det. Trådløs og kablet tilkobling er tilgjengelig. Dette rommet har også direkte tilgang til restauranten.

Backstage

Møterommet har utsikt over Tønsbergfjorden, og kan settes opp akkurat slik du ønsker. Trådløs og kablet tilkobling er tilgjengelig.

Main Stage

Dette store rommet kan settes opp akkurat slik kunden selv ønsker det. Rommet har to store flatskjermer på den ene langveggen, og en prosjektor i taket mot den en kortveggen. Rommet har store vinduer med dagslys fra to vegger, og har utsikt over Tønsbergfjorden.

Main Stage er utstyrt med 2 stk. 86" LED skjermer og projektor som kan benyttes sammen eller hver for seg. Det er også utstyrt med tilkobling via HDMI og AirMedia. Rommet er utstyrt med 4 stk Martin Audio CDD6 topper og to stk SX112 subber. Det er tilkobling i rommet for  lydmikser via XLR.

 

OPPLEVELSER RUNDT OMKRING HOTEL KLUBBEN

LES MER OM HVASSER PÅ TJØME HER.

Vikingodden: I 1904 ble verdens viktigste funn fra vikingtiden gjort like utenfor Tønsberg, det berømte Osebergskipet. På Vikingodden har Oseberg Vikingarv bygget en replika av skipet, og du kan se Osebergskipet og kopien av Klåstadskipet på Vikingodden hele året, bortsett fra når de er på tokt.

Slottsfjellet: Slottsfjellet har i dag den største ruinparken i Norden, med ruiner etter Tunsberghus festning. Tunsberghus festning var i sin tid Nordens største, og er bygget av kong Håkon Håkonsson. På Slottsfjellet står byens mest kjente landemerke, Slottsfjelltårnet. Hotel Klubben er nærmeste nabo til Slottsfjellet, og du finner mange fine stier fra hotellet og opp til toppen.

Nordbyen: Nordbyen er et tidligere arbeiderklassestrøk som ligger like under Slottsfjellet. Bydelen har byens eldste sammenhengende trehusbebyggelse og er vel verdt en spasertur.

Verdens Ende: Friluftsområde med storslagen utsikt mot Skagerrak og flotte bade- og fiskemuligheter fra svaberg og holmer. Verdens Ende ligger helt ute på sydspissen av Tjøme og er nok mest kjent for sitt vippefyr som er bygget opp av rullesten hentet fra Tjømes strender.

Kysten: DS Kysten legger i 2019 ut på neste kapittel av sitt lange og innholdsrike liv, med daglige seilinger fra brygga i Tønsberg fra 1. juli. Hva med å prøve et av deres populære temacruise?

KLIKKANNONSE VESTLIA RESORT.

Annonse 1yyy.jpg

PRESENTASJONEN ER BASERT PÅ HOTEL KLUBBENS HJEMMESIDE:

DittNorden.no

  • Adresse: Visit Drammen, Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@VisitDrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Visit Drammen

Annonsering

VisitDrammen / DittNorden er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Demografisk fordeling blant våre lesere er 46% kvinner og 54% menn. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post